VisothKakvei Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 16 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bugün GameLoop'u yükledim ve PUBG'de beyaz ekran sorunu var. Motor ayarlarından her türlüsünü denedim olmadı yine aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (YouTube'da OpenGL falan yap demişler her türlüsünü denedim olmadı. ) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Arkadaşlar bugün GameLoop'u yükledim ve PUBG'de beyaz ekran sorunu var. Motor ayarlarından her türlüsünü denedim olmadı yine aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (YouTube'da OpenGL falan yap demişler her türlüsünü denedim olmadı. )
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 21 Aralık 2020 #2 Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 21 Aralık 2020 #3 Silip yeniden yükle. C'ye yüklüyorsan D'ye, D'ye yüklüyorsan C'ye yükle. Artı 0 Eksi
powa Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 106 Makaleler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Dostum hiç gözlerini yorma zaten emülatörde. İlla PUBG oynayacağım diyorsan PUBG Lite'ı dene. Artı 0 Eksi
KS KS VisothKakvei Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 16 21 Aralık 2020 #5 282742 dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi son sürüm ama ekran kartım eski Directx 10 destekliyor o yüzden opengl yaptım oda olmadı Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT130M maksu dedi: Silip yeniden yükle. C'ye yüklüyorsan D'ye, D'ye yüklüyorsan C'ye yükle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir olmadı üzgünüm kaç kere yaptım onu bile bilmiyorum powa dedi: Dostum hiç gözlerini yorma zaten emülatörde. İlla PUBG oynayacağım diyorsan PUBG Lite'ı dene. Genişletmek için tıkla... GT130M ben oyunu oynamak değil giriş ekranını bile göremem Artı 0 Eksi
282742 dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi son sürüm ama ekran kartım eski Directx 10 destekliyor o yüzden opengl yaptım oda olmadı Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT130M maksu dedi: Silip yeniden yükle. C'ye yüklüyorsan D'ye, D'ye yüklüyorsan C'ye yükle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir olmadı üzgünüm kaç kere yaptım onu bile bilmiyorum powa dedi: Dostum hiç gözlerini yorma zaten emülatörde. İlla PUBG oynayacağım diyorsan PUBG Lite'ı dene. Genişletmek için tıkla... GT130M ben oyunu oynamak değil giriş ekranını bile göremem
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 21 Aralık 2020 #6 Gameloop'u kaldırma kısmına gelip onar seçeneğini seç. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
KS KS VisothKakvei Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 16 21 Aralık 2020 #7 maksu dedi: Gameloop'u kaldırma kısmına gelip onar seçeneğini seç. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen. Yok Yine Aynı. Artı 0 Eksi
maksu dedi: Gameloop'u kaldırma kısmına gelip onar seçeneğini seç. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen. Yok Yine Aynı.