GameLoop bir anda takılıp kalıyor

Daha fazla  
Merhaba, GameLoop kullanmaya başladım oyun için en uygunu buymuş fakat Wild Rift oynarken oyunum çok akıcı hiçbir problem yok. 120 FPS oynuyorum sonra bir anda oyun tamamen donuyor ve kalıyor öyle. GameLoop'u kapatıp açmam gerekiyor. Başka emulator kullanmak istemiyorum, umarım çözüm bilen vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GameLoop kullanmaya başladım oyun için en uygunu buymuş fakat Wild Rift oynarken oyunum çok akıcı hiçbir problem yok. 120 FPS oynuyorum sonra bir anda oyun tamamen donuyor ve kalıyor öyle. GameLoop'u kapatıp açmam gerekiyor. Başka emulator kullanmak istemiyorum, umarım çözüm bilen vardır.

Hocam acaba RAM'dan mi kaynaklanıyor? Cihazın RAM'i kaç GB ve konudan bağımsız pden wr oynamak Mobile göre daha zor değil m

Hocam acaba RAM'dan mi kaynaklanıyor? Cihazın RAM'i kaç GB ve konudan bağımsız pden wr oynamak Mobile göre daha zor değil m
Hocam 2x8 şeklinde 3000 MHZ ram kullanıyorum. Hocam evet bir tık daha zor fakat çok maç atmak istediğimde cihazım ısınıyor şarjı bitiyor şarj döngüsünü çok yormak istemiyorum açıkçası :D

Sorun var mı hocam peki şimdilik?

Yani hocam pek deneyimleme imkanım olmadı kısa maç çünkü her zaman olmuyor böyle bazen 1 maç bitiyor ikinciye giriyorum o an oluyor bazen ilk maçın ortasında. Bayağı bildiğiniz kumar. Ama şu anlık sorun yok gibi bakalım. Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı