F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 20 Ekim 2019 #1 Brawl starsı yüklüyorum ama açtığımda kaldır ve Play Store'dan indir diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
barOoo Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 75 Yer Antalya,Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nurse,Gamer 20 Ekim 2019 #2 Bluestacks indirin ve oradan deneyin. O da bir Android Emulatörüdür. Artı 0 Eksi
KS KS F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 20 Ekim 2019 #3 barOoo dedi: Bluestacks indirin ve oradan deneyin. O da bir Android Emulatörüdür. Genişletmek için tıkla... Bluestacks yavaş ve hantal bir emülatör. Artı 0 Eksi
barOoo dedi: Bluestacks indirin ve oradan deneyin. O da bir Android Emulatörüdür. Genişletmek için tıkla... Bluestacks yavaş ve hantal bir emülatör.
barOoo Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 75 Yer Antalya,Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nurse,Gamer 20 Ekim 2019 #4 Furkan1461 dedi: Bluestacks yavaş ve hantal bir emülatör. Genişletmek için tıkla... O sistemden kaynaklı bir durum, iyi bir sisteminiz var ise gayet rahat ve kullanışlı oluyor. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Bluestacks yavaş ve hantal bir emülatör. Genişletmek için tıkla... O sistemden kaynaklı bir durum, iyi bir sisteminiz var ise gayet rahat ve kullanışlı oluyor.
KS KS F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 20 Ekim 2019 #5 barOoo dedi: O sistemden kaynaklı bir durum, iyi bir sisteminiz var ise gayet rahat ve kullanışlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı olsa gamelooptada olur yavaşlık,hantallık ve gameloop daha kullanışlı. Aldığım hata ekranı.Oyunu play storeden indirdim. Son düzenleme: 20 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
barOoo dedi: O sistemden kaynaklı bir durum, iyi bir sisteminiz var ise gayet rahat ve kullanışlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı olsa gamelooptada olur yavaşlık,hantallık ve gameloop daha kullanışlı. Aldığım hata ekranı.Oyunu play storeden indirdim.
Memet Salih Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 2 24 Ocak 2020 #6 çok haklı bluestack açdığımda brawls stars bazen 5 bazen 3 dk kendşne gelmiyor çok ama çok kasıyor bu pc den kaynaklıolsaydı aynı şey gameloop tada olurdu ama gameloop ta 0 takılma 0 kasma anında müq perfonmans Artı 0 Eksi
çok haklı bluestack açdığımda brawls stars bazen 5 bazen 3 dk kendşne gelmiyor çok ama çok kasıyor bu pc den kaynaklıolsaydı aynı şey gameloop tada olurdu ama gameloop ta 0 takılma 0 kasma anında müq perfonmans
eren goker Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 Arkadaşlar ben indiremiyorum, BlueStacks ile de olmuyor. Artı 0 Eksi