Mert taşpınar Hectopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 45 19 Temmuz 2020 #1 GameLoop'ta DirectX'e alınca render sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son güncellemede oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
GameLoop'ta DirectX'e alınca render sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son güncellemede oldu.
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #2 Mert taşpınar dedi: GameLoop'ta DirectX'e alınca render sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son güncellemede oldu. Genişletmek için tıkla... Etraftaki binalar ve düşmanlar gidip geliyor mu? Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Mert taşpınar dedi: GameLoop'ta DirectX'e alınca render sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son güncellemede oldu. Genişletmek için tıkla... Etraftaki binalar ve düşmanlar gidip geliyor mu? Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS Mert taşpınar Hectopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 45 19 Temmuz 2020 #3 C:\kerem dedi: Etraftaki binalar ve düşmanlar gidip geliyor mu? Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynen renderlanmıyor sadece scope açıp kapayınca 1 kaç salise gözüküyor. Ben sorunu OpenGL+ a alınca çözdüm ama sanki Direct X daha iyi gibiydi ondan o sorunu çözmeyi istiyorum. Artı 0 Eksi
C:\kerem dedi: Etraftaki binalar ve düşmanlar gidip geliyor mu? Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynen renderlanmıyor sadece scope açıp kapayınca 1 kaç salise gözüküyor. Ben sorunu OpenGL+ a alınca çözdüm ama sanki Direct X daha iyi gibiydi ondan o sorunu çözmeyi istiyorum.