Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.092 Çözümler 40 25 Şubat 2024 #11 510095 dedi: Ne alaka? BlueStacks indirdiğinizde maç bulamayacak. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam o özellik GameLoop'a da geldi geçen ay merak edip kurmuştum GameLoop'dan PUBG, emülatör saptandı diyordu.
510095 dedi: Ne alaka? BlueStacks indirdiğinizde maç bulamayacak. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam o özellik GameLoop'a da geldi geçen ay merak edip kurmuştum GameLoop'dan PUBG, emülatör saptandı diyordu.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 25 Şubat 2024 #12 Ahmt1 dedi: Merak etmeyin hocam o özellik GameLoop'a da geldi geçen ay merak edip kurmuştum GameLoop'dan PUBG, emülatör saptandı diyordu. Genişletmek için tıkla... Serverlar farklı, BlueStacks için serverlar kapatıldı diye hatırlıyorum hatta ben.
Ahmt1 dedi: Merak etmeyin hocam o özellik GameLoop'a da geldi geçen ay merak edip kurmuştum GameLoop'dan PUBG, emülatör saptandı diyordu. Genişletmek için tıkla... Serverlar farklı, BlueStacks için serverlar kapatıldı diye hatırlıyorum hatta ben.