Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #21 TeknoHe dedi: Ne kadar RAM'in var ise RAM kullanımı ona göre artar. Bilgisayarında virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz qwertyy dedi: Veri deme? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sınıyor musun bizleri düzgünce herkes fikrini söylüyor ısrarla soruyorsun 3 kere sorunca aklıma bir şey gelmiyor.
TeknoHe dedi: Ne kadar RAM'in var ise RAM kullanımı ona göre artar. Bilgisayarında virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz qwertyy dedi: Veri deme? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sınıyor musun bizleri düzgünce herkes fikrini söylüyor ısrarla soruyorsun 3 kere sorunca aklıma bir şey gelmiyor.
Emir Yetkinn Centipat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 233 Yer Mazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #22 qwertyy dedi: Veri deme? Genişletmek için tıkla... Veri deme derken.
Q qwertyy Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 30 Aralık 2020 #23 Bestty dedi: hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz Kardeşim sınıyor musun bizleri düzgünce herkes fikrini söylüyor ısrarla soruyorsun 3 kere sorunca aklıma bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... muamma ne demek? Emir Yetkinn dedi: Veri deme derken. Genişletmek için tıkla... w7 30 fps verirmi muamma ne demek
Bestty dedi: hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz Kardeşim sınıyor musun bizleri düzgünce herkes fikrini söylüyor ısrarla soruyorsun 3 kere sorunca aklıma bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... muamma ne demek? Emir Yetkinn dedi: Veri deme derken. Genişletmek için tıkla... w7 30 fps verirmi muamma ne demek
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Aralık 2020 #24 Bestty dedi: hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum ve RAM kullanımı 900 MB civarı.
Bestty dedi: hocam gayet güzel değerler 1.3GB'den nasıl bir virüs bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum ve RAM kullanımı 900 MB civarı.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #25 Emir Yetkinn dedi: Veri deme derken. Genişletmek için tıkla... Birazdan en az 10 puanlık ban yiyecek Türkçe katliamı
Emir Yetkinn dedi: Veri deme derken. Genişletmek için tıkla... Birazdan en az 10 puanlık ban yiyecek Türkçe katliamı
Emir Yetkinn Centipat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 233 Yer Mazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #26 qwertyy dedi: Muamma ne demek? Genişletmek için tıkla... Belirsiz, kestirmek zor.
Q qwertyy Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 30 Aralık 2020 #27 Bestty dedi: Birazdan en az 10 puanlık ban yiyecek Türkçe katliamı Genişletmek için tıkla...
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #28 qwertyy dedi: Şu an Windows 10 kullanıyorum kasıyor W7'de kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... Taş çatlasın 3FPS oynar.
qwertyy dedi: Şu an Windows 10 kullanıyorum kasıyor W7'de kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... Taş çatlasın 3FPS oynar.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Aralık 2020 #29 qwertyy dedi: Muamma ne demek? W7 30 FPS verir mi muamma ne demek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu seninkine çok yakın bir kart. Bir de erkan kaydı alıyor. 5-10 FPS daha fazla alırsın.
qwertyy dedi: Muamma ne demek? W7 30 FPS verir mi muamma ne demek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu seninkine çok yakın bir kart. Bir de erkan kaydı alıyor. 5-10 FPS daha fazla alırsın.
Emir Yetkinn Centipat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 233 Yer Mazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #30 Bestty dedi: Birazdan en az 10 puanlık ban yiyecek Türkçe katliamı. Genişletmek için tıkla... Bende onu söylüyorum adam yazmış veri deme.
Bestty dedi: Birazdan en az 10 puanlık ban yiyecek Türkçe katliamı. Genişletmek için tıkla... Bende onu söylüyorum adam yazmış veri deme.