Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #31 TeknoHe dedi: 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum ve RAM kullanımı 900 MB civarı. Genişletmek için tıkla... Bomboş bilgisayarın olabilir. Tam sisteme bağlı ve bildiğim kadarıyla Windows 7'de RAM kullanımı %10'a kadar normal değerler
TeknoHe dedi: 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum ve RAM kullanımı 900 MB civarı. Genişletmek için tıkla... Bomboş bilgisayarın olabilir. Tam sisteme bağlı ve bildiğim kadarıyla Windows 7'de RAM kullanımı %10'a kadar normal değerler
Q qwertyy Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 30 Aralık 2020 #32 Moltreach dedi: Taş çatlasın 3FPS oynar. Genişletmek için tıkla... tamam tablet alıcam zaten
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Aralık 2020 #33 qwertyy dedi: Tamam tablet alacağım zaten Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Attığım videoya bakar mısınız?
qwertyy dedi: Tamam tablet alacağım zaten Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Attığım videoya bakar mısınız?
Q qwertyy Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 30 Aralık 2020 #34 TeknoHe dedi: Oynayabilirsiniz. Attığım videoya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... tamam boşver tablet alıcam zaten
TeknoHe dedi: Oynayabilirsiniz. Attığım videoya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... tamam boşver tablet alıcam zaten
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 30 Aralık 2020 #35 Bestty dedi: Bomboş bilgisayarın olabilir. Tam sisteme bağlı ve bildiğim kadarıyla Windows 7'de RAM kullanımı %10'a kadar normal değerler. Genişletmek için tıkla... Arkadaş format atacağı için bomboş bilgisayar verilerini karşılaştırdım. Sizin bilgisayarda başlangıç uygulamaları olabilir.
Bestty dedi: Bomboş bilgisayarın olabilir. Tam sisteme bağlı ve bildiğim kadarıyla Windows 7'de RAM kullanımı %10'a kadar normal değerler. Genişletmek için tıkla... Arkadaş format atacağı için bomboş bilgisayar verilerini karşılaştırdım. Sizin bilgisayarda başlangıç uygulamaları olabilir.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #36 qwertyy dedi: tamam boşver tablet alıcam zaten Genişletmek için tıkla... Kanser o zaman neden konu açıyorsun.
qwertyy dedi: tamam boşver tablet alıcam zaten Genişletmek için tıkla... Kanser o zaman neden konu açıyorsun.