3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #11 cearee dedi: Orjinal kendi sitesi. Siteyi Virüs total ile tarattığımda çıkıyor deneyebilirsin. Kendi sitesi. Orjinal kendi sitesi olmayan programları indirmiyorum da bi sıkıntı çıkar mı bilgisayara kursam? Genişletmek için tıkla... Valla ben 2 yıldır kullanıyorum emülatör virüs ile karşılaşmadım.
cearee dedi: Orjinal kendi sitesi. Siteyi Virüs total ile tarattığımda çıkıyor deneyebilirsin. Kendi sitesi. Orjinal kendi sitesi olmayan programları indirmiyorum da bi sıkıntı çıkar mı bilgisayara kursam? Genişletmek için tıkla... Valla ben 2 yıldır kullanıyorum emülatör virüs ile karşılaşmadım.
C cearee Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #12 341346 dedi: Valla ben 2 yıldır kullanıyorum emülatör virüs ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Malware bytes ile tarattım bişey çıkmadı ne olabilir ki en fazla
341346 dedi: Valla ben 2 yıldır kullanıyorum emülatör virüs ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Malware bytes ile tarattım bişey çıkmadı ne olabilir ki en fazla