Gameloop emulatör PUBG Mobile FPS kaybı

2-3 hafta önceye kadar. 2-3 hafta önce oyunda yaklaşık 58-59 FPS alırken bir anda FPS değerlerim 55-57-58'e düştü. Böyle söylediğime bakmayın oyunda gözle görülür kasmalar başladı. Çok sinir bozucu bir şey. Her şeyi yaptım ekran kartımı güncelledim. Her şeyi yaptım ancak düzelmedi. Bu arada PC'im yeni. Yaklaşık 5-6 aylık laptop.

Marka Acer Nitro 5 an-515.

Sistem özelliklerim GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB.
CPU: Intel Core i5 8300H 2.30.
RAM: 8 GB.
SSD: 256 GB (markasını bilmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin kadar güzel bir sistem de oyna bu oyunu emülatör ile oynadığın için performans sorunların her zaman olacak emin ol. İlk başlarda iyi daha sonra sürekli kasma ve takılma sorunu çok normal. Zaten bu oyun artık oynanmaz sana da tavsiye ederim. Eğer bir oyunda hile kullanımı varsa ve artmışsa ve oyunun yapımcıları bu durumu göz ardı ediyorsa o oyun oynanmaz artık. Ben oyunu bırakalı 2-3 ay kadar oluyor bırakmam diyordum ama artık hile kullananlar yüzünden soğudum oyundan. Özellikle PUBG Mobile facebook sayfasına girip bak paylaşım ve yorumlar kısmına herkes hilelerden ve bu performans sorunlarından şikayetçi ama adamların yorumlara verdiği cevapları görsen sen bile bırakırsın oyunu. Hiç böyle güzel bir şekilde cevap verip oyuncuyu oyuna çekmiyor adamlar. Dalga geçer gibi alakasız yorumlar ile cevap veriyorlar. Yazık ya bu oyuna emek verilmez artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı