GameLoop Facebook açılmıyor

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 4-5 saniye duruyor sonra siyah ekran geliyor. Aynı şey yeniden oluyor dün bir sorun yoktu. Arada telefonumdan da oynuyorum telefonumdan girdim en son şu anda PC'den girilmiyor Facebook açılmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 4-5 saniye duruyor sonra siyah ekran geliyor. Aynı şey yeniden oluyor dün bir sorun yoktu. Arada telefonumdan da oynuyorum telefonumdan girdim en son şu anda PC'den girilmiyor Facebook açılmadığı için.

Son 2 gündür meta kafayı yedi zaten sil yükle önbellek boşalt VPN dene.

PUBG açıkken üstten çıkma işareti var ona birkaç kere bas seni bir ekrana atıyor oradan tam hatırlamıyorum F12'den başla F1'e kadar sırayla bas uygulamalar gelecek oradan web e gir Facebook'una oradan giriş yap bir de GameLoop'ta Facebook varsa onu sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…