Eray8015 Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar GameLoop'ta fare hassasiyeti çok yüksek. Windows'dan düşürüyorum ama GameLoop'a etki etmiyor. Bir yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Arkadaşlar GameLoop'ta fare hassasiyeti çok yüksek. Windows'dan düşürüyorum ama GameLoop'a etki etmiyor. Bir yardım edin lütfen.
A Aliss1234 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2021 #2 GameLoop ana menüsünde sağ üstte 3 çizgi olacak ona tıkla oradan ayarlara gir motor ayarlarından bütün ayarları değiştirebilirsin.
GameLoop ana menüsünde sağ üstte 3 çizgi olacak ona tıkla oradan ayarlara gir motor ayarlarından bütün ayarları değiştirebilirsin.
Eray8015 Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 Aliss1234 dedi: GameLoop ana menüsünde sağ üstte 3 çizgi olacak ona tıkla oradan ayarlara gir motor ayarlarından bütün ayarları değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyo fare Eray8015 dedi: Yok olmuyo fare Genişletmek için tıkla... Fare yok
Aliss1234 dedi: GameLoop ana menüsünde sağ üstte 3 çizgi olacak ona tıkla oradan ayarlara gir motor ayarlarından bütün ayarları değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyo fare Eray8015 dedi: Yok olmuyo fare Genişletmek için tıkla... Fare yok
A Aliss1234 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2021 #4 Farenin üzerinde DPI diye bir tuş olacak o tuş yoksa başka bir çözüm daha var oynadıgın oyunun ayarlarında da yoksa başka bir çözüm yok. Eray8015 dedi: Yok olmuyor fare. Fare yok. Genişletmek için tıkla... DPI tuşu varsa cevap yazabilirsin. Dosya Ekleri download.jpg 4 KB · Görüntüleme: 38
Farenin üzerinde DPI diye bir tuş olacak o tuş yoksa başka bir çözüm daha var oynadıgın oyunun ayarlarında da yoksa başka bir çözüm yok. Eray8015 dedi: Yok olmuyor fare. Fare yok. Genişletmek için tıkla... DPI tuşu varsa cevap yazabilirsin.
Eray8015 Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #5 Aliss1234 dedi: Farenin üzerinde DPI diye bir tuş olacak o tuş yoksa başka bir çözüm daha var oynadıgın oyunun ayarlarında da yoksa başka bir çözüm yok. DPI tuşu varsa cevap yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dpi tuşu en düşükte zaten
Aliss1234 dedi: Farenin üzerinde DPI diye bir tuş olacak o tuş yoksa başka bir çözüm daha var oynadıgın oyunun ayarlarında da yoksa başka bir çözüm yok. DPI tuşu varsa cevap yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dpi tuşu en düşükte zaten
A Aliss1234 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2021 #6 Maalesef ben başka bir çözüm bilimiyorum yardımcı olabildiysem teşekkürler. ~Etiketleme yapıp başka sorular sorabilirsiniz~
Maalesef ben başka bir çözüm bilimiyorum yardımcı olabildiysem teşekkürler. ~Etiketleme yapıp başka sorular sorabilirsiniz~
Eray8015 Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #7 Aliss1234 dedi: Maalesef ben başka bir çözüm bilimiyorum yardımcı olabildiysem teşekkürler. ~Etiketleme yapıp başka sorular sorabilirsiniz~ Genişletmek için tıkla... TM teşekkürler
Aliss1234 dedi: Maalesef ben başka bir çözüm bilimiyorum yardımcı olabildiysem teşekkürler. ~Etiketleme yapıp başka sorular sorabilirsiniz~ Genişletmek için tıkla... TM teşekkürler