8 874836 Picopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 208 Çözümler 2 29 Ocak 2025 #11 MehmetYalcin03 dedi: Söylediğiniz siteyi daha önce duymadım. Siteye bakınca da yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilmiyorsunuz hocam BlueStacks sitesine girince her yerde now.gg var. MehmetYalcin03 dedi: Söylediğiniz siteyi daha önce duymadım. Siteye bakınca da yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Alın hocam en normali.
MehmetYalcin03 dedi: Söylediğiniz siteyi daha önce duymadım. Siteye bakınca da yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilmiyorsunuz hocam BlueStacks sitesine girince her yerde now.gg var. MehmetYalcin03 dedi: Söylediğiniz siteyi daha önce duymadım. Siteye bakınca da yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Alın hocam en normali.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 29 Ocak 2025 #12 Güvenilir. Ama Görev Yöneticisi'ni açtığınızda Çince bir programın çalıştığını görürseniz korkmayın o GameLoop'un. Virüs de değil. Bilgisayarın performansını da kötü etkilemez.
Güvenilir. Ama Görev Yöneticisi'ni açtığınızda Çince bir programın çalıştığını görürseniz korkmayın o GameLoop'un. Virüs de değil. Bilgisayarın performansını da kötü etkilemez.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.066 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #13 eferdr dedi: Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler. Genişletmek için tıkla... Güvenlidir.