Y yunusEREN^^ Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 9 26 Eylül 2020 #1 Selam herkes,e GameLoop'u 1 saat önce indirdim ve PUBG indirecektim fakat bana "GameLoop bir motor yükleniyor lütfen mevcut motor yüklendikten sonra indirme işlemini tekrar deneyiniz" hatası veriyor. Çözümü nedir?
Selam herkes,e GameLoop'u 1 saat önce indirdim ve PUBG indirecektim fakat bana "GameLoop bir motor yükleniyor lütfen mevcut motor yüklendikten sonra indirme işlemini tekrar deneyiniz" hatası veriyor. Çözümü nedir?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 PUBG Mobile'i çalıştırmak için bir yazılımı indiriyor. Bu durum herhangi bir hata değil, biraz bekleyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
PUBG Mobile'i çalıştırmak için bir yazılımı indiriyor. Bu durum herhangi bir hata değil, biraz bekleyip tekrar deneyin.
KS KS Y yunusEREN^^ Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 9 30 Eylül 2020 #3 Ama ne indirsem öyle diyor Artı 0 Eksi
garipgamerr Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #4 Bende öyle dedikten sonra GameLoop'u silip tekrar yükledim düzeldi kardeşim bir deneyebilirsin. Artı 0 Eksi