Çözüldü GameLoop HTTP hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pixi

Picopat
Yer
Türkiye/İstanbul
Öncelikle merhaba, GameLoop'u PUBG Mobile oynamak için kuruyordum, bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Ben GameLoop kurarken şu hatayı alıyorum: "HTTP indirme hatası. Lütfen ağ bağlantını kontrol et. Hata kodu: 2" YouTube'da videolar izledim ama onlar işe yaramadı, VPN ile denedim olmadı, modemi yeniden başlattım o da olmadı, Windows güncellemelerimi de yaptım. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Ekran Görüntüsü (10).png

Öncelikle merhaba, GameLoop'u PUBG Mobile oynamak için kuruyordum, bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Ben GameLoop kurarken şu hatayı alıyorum: "HTTP indirme hatası. Lütfen ağ bağlantını kontrol et. Hata kodu: 2" YouTube'da videolar izledim ama onlar işe yaramadı, VPN ile denedim olmadı, modemi yeniden başlattım o da olmadı, Windows güncellemelerimi de yaptım. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Eki Görüntüle 702874

Bende de aynı sorun var.

Bende aynı sorun oldu, VPN indir PC'ye, öyle dene.
Oluyor ama tam verim alınmıyor. Bende oldu ama dosyalar falan indirmedi, oyun içinde 20 dakikada falan giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 702874

Kardeşim benim de aynı sorunum var ne yapmalıyım?

Kardeşim benim de aynı sorunum var ne yapmalıyım?
Modemin (genellikle arka taraf da olur ama modemden modeme değişiklik gösterebiliyor) arkasında bulunan küçük düğmeden resetlerseniz modeminiz fabrika ayarlarına döner, ben resetledim ve sorun çözüldü. resetledikden sonra modem ara yüzüne girip ayarlarını yapmayı unutmayın.

Eki Görüntüle 702874

Antivirüs programları web kanallarını kontrol ettiği için indirmiyor. Antivirüs programını devre dışı bırakırakmanız yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı