GameLoop indirdikten sonra takılmalar başladı

Musazahid

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam emülatörlerin çoğunun optimizasyonu aşırı kötü, o yüzden aşırı gerekli değilse kullanmanızı önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum ne kadar kötü biraz açar mısın? Kaç Gb Ram'in var.

Hocam emülatörlerin çoğunun optimizasyonu aşırı boktan o yüzden aşırı gerekli değilse kullanmanızı önermem.

Katılıyorum, maalesef optimizasyonları aşırı kötü. Arkadaşım PUBG Mobile için çağırmıştı 3060'lı bilgisayarda PUBG Mobile düşük grafiklerde çok drop yiyerek oynayabiliyorsunuz. Sonra da sildim zaten.

Böyle bir şey olamaz ne kadar kötü olsada 3060 ile o kadar kötü olmaz drop yemezsiniz bile.

Böyle bir şey olamaz ne kadar kötü olsada 3060 ile o kadar kötü olmaz drop yemezsiniz bile.
kendi bilgisayarımda oldu bu olay , herhangi bir sorunda yok . tüm performans ayarlarını denedim internetten vs. dediğim gibi optimizasyonu hiç güzel değil.

kendi bilgisayarımda oldu bu olay , herhangi bir sorunda yok . tüm performans ayarlarını denedim internetten vs. dediğim gibi optimizasyonu hiç güzel değil.
Sizde yazılımsal sorun olabilir çok çok daha kötü laptoplarda 920mx lerden bahsediyorum emülatorde Pubg mobile çok rahat 60 Fps çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…