M Musazahid Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #11 Hockenheim dedi: Ramini 16 yapmalısın düşük Fps'in başlıca sebebidir. Genişletmek için tıkla... yok normalde valorantta 200 fps arası alırken şuanda 90
Hockenheim dedi: Ramini 16 yapmalısın düşük Fps'in başlıca sebebidir. Genişletmek için tıkla... yok normalde valorantta 200 fps arası alırken şuanda 90
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 13 Temmuz 2023 #12 Musazahid dedi: yok normalde valorantta 200 fps arası alırken şuanda 90 Genişletmek için tıkla... Driverler sebep olabilir.
Musazahid dedi: yok normalde valorantta 200 fps arası alırken şuanda 90 Genişletmek için tıkla... Driverler sebep olabilir.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #13 Castlevania dedi: Hocam kaspersky ile virüs taraması yapabilirsiniz böylelikle içiniz rahat eder. Genişletmek için tıkla... hocam zaten kaspersky pcde bulunuyor düzenli tarama vs. yapıyorum. Tehlikeli sitelere sıkıntılı dosyalara bulaşmadığım için virüsten kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Genel olarak emülatorlerinhepsinde sorun yaşanıyor. Çok yaşayan arkadaşımda var.
Castlevania dedi: Hocam kaspersky ile virüs taraması yapabilirsiniz böylelikle içiniz rahat eder. Genişletmek için tıkla... hocam zaten kaspersky pcde bulunuyor düzenli tarama vs. yapıyorum. Tehlikeli sitelere sıkıntılı dosyalara bulaşmadığım için virüsten kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Genel olarak emülatorlerinhepsinde sorun yaşanıyor. Çok yaşayan arkadaşımda var.