GameLoop internet bağlantısı sağlanmıyor

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Arkadaşlar merhaba. Geçenler de burada GameLoop için işlemci tavsiyesi adı altında konu açmıştım fakat biraz araştırdım sorun tamamen GameLoop kaynaklı. Dün akşam LDPlayer emülatörünü kurdum herhangi bir sorun göremedim. Hem oyun içi indirmeler de hem de internet bağlantısın da sıkıntı gözükmüyordu. Fakat GameLoop aktifken Chrome'un bile internete bağlanmasın da sıkıntılar yaşanıyor herhangi basit bir sayfayı bile açamıyor. İnternet olarak Redbox 200 GB paketini kullanıyorum merkeze uzak olduğumdan Vodafone'nun internetini kullanıyorum. Dediğim gibi GameLoop bilgisayarda açık iken internet bağlantısı kesiliyor. Müşteri hizmetleri ile de görüştüm herhangi bir sorun görülmedi. Emülatör kapalıyken hızım 35-40 Mbps'leri görüyor. Fakat emülatör açık iken ne program randımanlı çalışıyor ne de internet sağlıklı çalışıyor. Fakat farklı bir emülatör kullandığım da bu sorunlar olmuyor. Sistem özelliklerimi gene de yazayım buraya varsa fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim.

Anakart: B450 MSI Tomahawk Max.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Corsair 16 GB 3200 MHz.
İşletim sistemi: Winsows 11 Pro.
Grafik: MSI RX580 8 GB.
Arkadaşlar şöyle de belirteyim PUBG Mobile GameLoop harici sağlıklı çalıştıran emülatör var mı başka?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı