King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 9 Eylül 2022 #1 PC'de o tuşu bilmiyorum. O görsel bu, böyle yapamadığım için -30 yedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 9 Eylül 2022 #2 Bilgisayar da jiroskop var mı kı? Monitörü mü çevireceksin?
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 9 Eylül 2022 #3 AnotherJourney dedi: Bilgisayar da jiroskop var mı kı? Monitörü mü çevireceksin? Genişletmek için tıkla... Hocam jiroskop sağ sol yapılıyor ya PUBG de onun tuşu ne demek istemiştim.
AnotherJourney dedi: Bilgisayar da jiroskop var mı kı? Monitörü mü çevireceksin? Genişletmek için tıkla... Hocam jiroskop sağ sol yapılıyor ya PUBG de onun tuşu ne demek istemiştim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 9 Eylül 2022 #4 King1211 dedi: Hocam jiroskop sağ sol yapılıyor ya PUBG de onun tuşu ne demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Kafa eğmeyi mi diyorsunuz hocam? Jiroskop telefonu çevirerek etrafa bakmak için kullanılır. Araba oyunlarında telefonu çevirerek oynamak gibi.
King1211 dedi: Hocam jiroskop sağ sol yapılıyor ya PUBG de onun tuşu ne demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Kafa eğmeyi mi diyorsunuz hocam? Jiroskop telefonu çevirerek etrafa bakmak için kullanılır. Araba oyunlarında telefonu çevirerek oynamak gibi.
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 9 Eylül 2022 #5 AnotherJourney dedi: Kafa eğmeyi mi diyorsunuz hocam? Jiroskop telefonu çevirerek etrafa bakmak için kullanılır. Araba oyunlarında telefonu çevirerek oynamak gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun gibi.
AnotherJourney dedi: Kafa eğmeyi mi diyorsunuz hocam? Jiroskop telefonu çevirerek etrafa bakmak için kullanılır. Araba oyunlarında telefonu çevirerek oynamak gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun gibi.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 9 Eylül 2022 #6 King1211 dedi: Hocam bunun gibi. Eki Görüntüle 1512836 Genişletmek için tıkla... E ve Q tuşları olması lazım hocam. Siperdeyken kafayı sağa veya sola eğmeyi diyorsunuz değil mi?
King1211 dedi: Hocam bunun gibi. Eki Görüntüle 1512836 Genişletmek için tıkla... E ve Q tuşları olması lazım hocam. Siperdeyken kafayı sağa veya sola eğmeyi diyorsunuz değil mi?
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 9 Eylül 2022 #7 AnotherJourney dedi: E ve Q tuşları olması lazım hocam. Siperdeyken kafayı sağa veya sola eğmeyi diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o tuşa basınca olmadı deneyip yazayım bir dakika.
AnotherJourney dedi: E ve Q tuşları olması lazım hocam. Siperdeyken kafayı sağa veya sola eğmeyi diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o tuşa basınca olmadı deneyip yazayım bir dakika.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 9 Eylül 2022 #8 King1211 dedi: Hocam o tuşa basınca olmadı deneyip yazayım bir dakika. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip dikiz ateşi açın. Birde eğil dürbün aç ayarını açın.
King1211 dedi: Hocam o tuşa basınca olmadı deneyip yazayım bir dakika. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip dikiz ateşi açın. Birde eğil dürbün aç ayarını açın.
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 9 Eylül 2022 #9 AnotherJourney dedi: Ayarlara girip dikiz ateşi açın. Bir de eğil dürbün aç ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım deneyeyim.
AnotherJourney dedi: Ayarlara girip dikiz ateşi açın. Bir de eğil dürbün aç ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım deneyeyim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 9 Eylül 2022 #10 King1211 dedi: Hocam görüntü atar mısınız nereden açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Genel. Orada var. Dikiz ateş ve eğil&dürbün aç ayarını açın ikisini. Sonra q ve e tuşlarını deneyin. Zaten gameloopta tuşları gösteriyor.
King1211 dedi: Hocam görüntü atar mısınız nereden açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Genel. Orada var. Dikiz ateş ve eğil&dürbün aç ayarını açın ikisini. Sonra q ve e tuşlarını deneyin. Zaten gameloopta tuşları gösteriyor.