Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 30 Kasım 2021 #1 Merhaba, ben GTX 1650 kullanıyorum GameLoop'da kasıyor. Normal değil çünkü GameLoop için güçlü bir kart yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2021
Merhaba, ben GTX 1650 kullanıyorum GameLoop'da kasıyor. Normal değil çünkü GameLoop için güçlü bir kart yardım eder misiniz?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 30 Kasım 2021 #2 Silinen üye dedi: Merhaba, ben GTX 1650 kullanıyorum GameLoop'da kasıyor. Normal değil çünkü GameLoop için güçlü bir kart yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop’a kaç gb ram ve işlemcinizin kaç çekirdeğini verdiniz?
Silinen üye dedi: Merhaba, ben GTX 1650 kullanıyorum GameLoop'da kasıyor. Normal değil çünkü GameLoop için güçlü bir kart yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop’a kaç gb ram ve işlemcinizin kaç çekirdeğini verdiniz?
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 30 Kasım 2021 #3 babypluto dedi: GameLoop'a kaç GB RAM ve işlemcinizin kaç çekirdeğini verdiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci 8 çekirdek ve hepsini verdim RAM olarak sistemde 16 GB RAM var ama 8 GB verdim.
babypluto dedi: GameLoop'a kaç GB RAM ve işlemcinizin kaç çekirdeğini verdiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci 8 çekirdek ve hepsini verdim RAM olarak sistemde 16 GB RAM var ama 8 GB verdim.