Alquedra Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba GameLoop emülatöründe PUBG Mobile'ı açınca eğlence parkına falan girince oyun çok kasıyor 30FPS'leri görüyor. Ekran kartım MSI GTX 960. İşlemci Intel Core i5 6500K 3.20GHz RAM 8 GB.
Merhaba GameLoop emülatöründe PUBG Mobile'ı açınca eğlence parkına falan girince oyun çok kasıyor 30FPS'leri görüyor. Ekran kartım MSI GTX 960. İşlemci Intel Core i5 6500K 3.20GHz RAM 8 GB.
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 14 Ağustos 2023 #11 Alquedra dedi: Sanalaştırma açık zaten hocam. Genişletmek için tıkla... GameLoop üzerinden optimizasyon ayarları yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Alquedra dedi: Sanalaştırma açık zaten hocam. Genişletmek için tıkla... GameLoop üzerinden optimizasyon ayarları yapmayı deneyin.
KS KS Alquedra Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #12 NoxeGod dedi: GameLoop üzerinden optimizasyon ayarları yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte anakartımda yok virtualizon bölümü nasıl bulacağım. Artı 0 Eksi
NoxeGod dedi: GameLoop üzerinden optimizasyon ayarları yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte anakartımda yok virtualizon bölümü nasıl bulacağım.
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 14 Ağustos 2023 #13 Alquedra dedi: Hocam Gigabyte anakartımda yok virtualizon bölümü nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Emülatör üzerinden optimizasyon ayarları yapın. YouTube'da var. Eskidne bend eyapmıştım 7 FPS'den 15'e çıkmıştı Celeron işlemciyle. Artı 0 Eksi
Alquedra dedi: Hocam Gigabyte anakartımda yok virtualizon bölümü nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Emülatör üzerinden optimizasyon ayarları yapın. YouTube'da var. Eskidne bend eyapmıştım 7 FPS'den 15'e çıkmıştı Celeron işlemciyle.