GameLoop kasma sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Ece7676

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Gt 430 (2GB)
İşlemci
İ5 3470K
Sistemimde GameLoop oynanması önerilmiyor ama oynamak istiyorum çok fazla kasma oluyor. Kasmayı şu anlık en düşüğe indirmem için ayarları nasıl yapmam gerekiyor?
Sistemim: 2 GB NVIDIA GeForce GT 430.
İşlemci: i5 3470K 4 çekirdek.
RAM: 8 GB.
Şu an render optimizasyonu aç ve dikey senkronizasyonu etkinleştir kutuları tek işaretli 4 GB RAM ve 2 çekirdek işlemci olarak ayarlarım. Şu anlık en düşüğe kasmayı almak için yardım istiyorum.

Sistemimde GameLoop oynanması önerilmiyor ama oynamak istiyorum çok fazla kasma oluyor. Kasmayı şu anlık en düşüğe indirmem için ayarları nasıl yapmam gerekiyor?
Şu an render optimizasyonu aç ve dikey senkronizasyonu etkinleştir kutuları tek işaretli 4 GB RAM ve 2 çekirdek işlemci olarak ayarlarım. Şu anlık en düşüğe kasmayı almak için yardım istiyorum.

Yani herhangi bir şey de yapsan çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum.

işlemcide sanal bilmemne diye bir şey vardı onu açınca android emulatör daha iyi çalışıyıor
diye biliyorum onu açabilirsin çok etkisi olmaz ama dene bi.

(düzenleme) işlemci sanallaştırma diye bir şey var şimdi baktım onu açmalısın bıos tan oluyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Ayrıca ram'i 4 e kısıtlama 8 e al. 4 hiç yetmiyor emulatörlere.

he bide dikey senkronizasyonu kapat bence FPS ini kilitler ondanda kasabilir.

Son düzenleme:
bence arkadaş dediklerimi ypsa bi 30 FPS alır hiç yoktan iyidir 😌

Bu arada ne oynayacaksınız buda önemli

Bence arkadaş dediklerimi ypsa bir 30 FPS alır hiç yoktan iyidir 😌

RAM kısıtlamasını artırmak daha da kötü olmasına sebep olabilir, emülatör ne kadar fazla RAM kullanırsa bilgisayarın çalışması için gereken RAM azalır böyle olunca bilgisayar kasar haliyle emülatör de kasar. Benim sistem daha iyi olmasına rağmen basit uygulamalarda bile kasıyor. Zaten oyun oynayamaz hiçbir türlü, ekran kartı çok düşük.

Gameloop'da varmı hatırlamıyorum ama bluestacks 8 gb ram ayırmaya izin vermiyor zaten, max 6 gb.

RAM kısıtlamasını artırmak daha da kötü olmasına sebep olabilir, emülatör ne kadar fazla RAM kullanırsa bilgisayarın çalışması için gereken RAM azalır böyle olunca bilgisayar kasar haliyle emülatör de kasar. Benim sistem daha iyi olmasına rağmen basit uygulamalarda bile kasıyor. Zaten oyun oynayamaz hiçbir türlü, ekran kartı çok düşük.

Gameloop'da varmı hatırlamıyorum ama bluestacks 8 gb ram ayırmaya izin vermiyor zaten, max 6 gb.
bende biliyorum sistem darboğaz yer ama gameloop diğer emulatörlere göre daha hafif
e bide mobil oyun oynamayacakmı tahmini dedim 30 fpsi
Şahsen emulatör kanserlik iş benim 32 ramlide bile drop yiyo atıyo felan tam bir optimizasyon abidesi.

Bana kalırsa hiç uğuraşmayın gameloop la hatta direk boşverin mobil gaming sektörü çöp
harcadığınız vakte yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı