4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Nisan 2021 #11 Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim İnşallah. Aslında sorum sıcaklıklardan değil durup dururken olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'ta bence bir optimizasyon problemi var. Çok garip bir çalışma algoritması var, anlayamadım gitti.
Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim İnşallah. Aslında sorum sıcaklıklardan değil durup dururken olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'ta bence bir optimizasyon problemi var. Çok garip bir çalışma algoritması var, anlayamadım gitti.
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #12 Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim İnşallah. Aslında sorum sıcaklıklardan değil durup dururken olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu kapattıktan sonra yemiştim kapanır kapanmaz mavi ekrana düşmüştüm.
Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim İnşallah. Aslında sorum sıcaklıklardan değil durup dururken olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu kapattıktan sonra yemiştim kapanır kapanmaz mavi ekrana düşmüştüm.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 30 Nisan 2021 #13 Arıcan dedi: Hocam bende dün mavi ekran verdi GameLoop'a bulaşmayın. Kanıt: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası Genişletmek için tıkla... Sizinki bileşenlerden kaynaklı sanırım? _karadayi66 dedi: Ben oyunu kapattıktan sonra yemiştim kapanır kapanmaz mavi ekrana düşmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne zaman? Valorant yüklü müydü?
Arıcan dedi: Hocam bende dün mavi ekran verdi GameLoop'a bulaşmayın. Kanıt: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası Genişletmek için tıkla... Sizinki bileşenlerden kaynaklı sanırım? _karadayi66 dedi: Ben oyunu kapattıktan sonra yemiştim kapanır kapanmaz mavi ekrana düşmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne zaman? Valorant yüklü müydü?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #14 Turkish Kebab dedi: Sizinki bileşenlerden kaynaklı sanırım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda PUBG Mobile menüsünde mavi ekran verdi. Neden olduğunu bilmiyorum artık.
Turkish Kebab dedi: Sizinki bileşenlerden kaynaklı sanırım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir anda PUBG Mobile menüsünde mavi ekran verdi. Neden olduğunu bilmiyorum artık.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.806 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #15 Bende Tencent Gaming Buddy'e (2019 gibi GameLoop yokken) APK Pure yüklemiştim PUBG Mobile beta indirmek için sonra yanlışlıkla tam ekran yaptım ve mavi ekran vermişti. Yani verebilir.
Bende Tencent Gaming Buddy'e (2019 gibi GameLoop yokken) APK Pure yüklemiştim PUBG Mobile beta indirmek için sonra yanlışlıkla tam ekran yaptım ve mavi ekran vermişti. Yani verebilir.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 30 Nisan 2021 #16 Arıcan dedi: Hocam bir anda PUBG Mobile menüsünde mavi ekran verdi. Neden olduğunu bilmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Artık deneyip göreceğiz
Arıcan dedi: Hocam bir anda PUBG Mobile menüsünde mavi ekran verdi. Neden olduğunu bilmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Artık deneyip göreceğiz
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #17 Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim /QUOTE Genişletmek için tıkla... 97 derece çok fazla, fanı temizleyip termal macun sürün. Mavi ekran nedeni olsun olmasın, o sıcaklık karta zarar verir. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Turkish Kebab dedi: Isınma sorunum var hep 97 derece de oynuyorum şu ana kadar yemedim /QUOTE Genişletmek için tıkla... 97 derece çok fazla, fanı temizleyip termal macun sürün. Mavi ekran nedeni olsun olmasın, o sıcaklık karta zarar verir.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #18 Turkish Kebab dedi: Artık deneyip göreceğiz Genişletmek için tıkla... Hocam bence denemeyin bile.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #19 Turkish Kebab dedi: 1650 ekran kartım var. Sıcaklıklar mavi ekran verdirecek kadar değil, 97 derece de 2 saat oyun oynadım vermedi, burada 85 derece. (İşlemci) Yok. Nasıl bir ihtimal? Gameloop arkaya alma tuşu da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci de ekran kartı da sıcaklıkları çok yüksek, fanları temizleyip termal macun sürün.
Turkish Kebab dedi: 1650 ekran kartım var. Sıcaklıklar mavi ekran verdirecek kadar değil, 97 derece de 2 saat oyun oynadım vermedi, burada 85 derece. (İşlemci) Yok. Nasıl bir ihtimal? Gameloop arkaya alma tuşu da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci de ekran kartı da sıcaklıkları çok yüksek, fanları temizleyip termal macun sürün.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #20 Turkish Kebab dedi: GameLoop mavi ekran verdirir mi? Genişletmek için tıkla... Bana oynarkaren bayağı verdiriyordu. Başka oyunlarda olmaz iken Gameloop ile ekran kartı driverım çöküyordu sürekli....
Turkish Kebab dedi: GameLoop mavi ekran verdirir mi? Genişletmek için tıkla... Bana oynarkaren bayağı verdiriyordu. Başka oyunlarda olmaz iken Gameloop ile ekran kartı driverım çöküyordu sürekli....