eymenoztahran Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 GameLoop yüklenir mi, PUBG Mobile oynamak için tavsiye edilir mi?
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #2 eymenoztahran dedi: GameLoop yüklenir mi, PUBG Mobile oynamak için tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... yüklenir pubg oynamak için.
eymenoztahran dedi: GameLoop yüklenir mi, PUBG Mobile oynamak için tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... yüklenir pubg oynamak için.
Hogan Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 BIOS'tan sanallaştırmayı açınca daha iyi bir performans alırsın, ama sistemin kötüyse bu sisteminde performans kayıplarına yol açar. Onun harici bence iyi bir seçenek.
BIOS'tan sanallaştırmayı açınca daha iyi bir performans alırsın, ama sistemin kötüyse bu sisteminde performans kayıplarına yol açar. Onun harici bence iyi bir seçenek.
eymensahin.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #4 eymenoztahran dedi: GameLoop yüklenir mi, PUBG Mobile oynamak için tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks daha yaygın bir emülatör ama GameLoop'ta iyi
eymenoztahran dedi: GameLoop yüklenir mi, PUBG Mobile oynamak için tavsiye edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks daha yaygın bir emülatör ama GameLoop'ta iyi
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 24 Mart 2025 #5 Sistem ne kadar iyi olursa olsun kasma donma yapabilir. PUBG emülatorde çok kasan bir oyun.
eymenoztahran Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #6 eymensahin.dll dedi: Hocam BlueStacks daha yaygın bir emülatör ama GameLoop'ta iyi. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'te denedim az kalsın PC'ye virüs bulaşıyordu ve 2 kere PC'yi çökertti.
eymensahin.dll dedi: Hocam BlueStacks daha yaygın bir emülatör ama GameLoop'ta iyi. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'te denedim az kalsın PC'ye virüs bulaşıyordu ve 2 kere PC'yi çökertti.
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 24 Mart 2025 #7 eymenoztahran dedi: BlueStacks'te denedim az kalsın PC'ye virüs bulaşıyordu ve 2 kere PC'yi çökertti. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'da virüs yok ki? Sistemin kötü olduğundan olmasın o çökme?
eymenoztahran dedi: BlueStacks'te denedim az kalsın PC'ye virüs bulaşıyordu ve 2 kere PC'yi çökertti. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'da virüs yok ki? Sistemin kötü olduğundan olmasın o çökme?
eymenoztahran Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #8 Yok sistem iyi ve APK'den dolayı virüs bulaşıyordu.
eymensahin.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #9 eymenoztahran dedi: Yok sistem iyi ve APK'den dolayı virüs bulaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Neden apk indirdiniz kendi sitesi varken?
eymenoztahran dedi: Yok sistem iyi ve APK'den dolayı virüs bulaşıyordu. Genişletmek için tıkla... Neden apk indirdiniz kendi sitesi varken?
eymenoztahran Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #10 Hayır BlueStacks'i sitesinden indirdim ve BlueStacks'in içinde virüs bulaşıyordu.