dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 12 Ekim 2019 #1 Böyle kalıyor ne yapmalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Ekim 2019 #2 Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. DirectX sürümünüzü güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Son düzenleme: 14 Kasım 2020
Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. DirectX sürümünüzü güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın.
hacker44545433 Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur? DirectX sürümünüzü güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezseSettings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor.
Recep Baltaş dedi: Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur? DirectX sürümünüzü güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezseSettings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Kasım 2020 #4 Çözümünü arıyorsan sistem özelliklerini yaz. Son düzenleme: 14 Kasım 2020
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 14 Kasım 2020 #5 Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış 1 gün olmuş. Bu arada GameLoop beta yükleyip tekrar deneyin.
Lennty Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 Recep Baltaş dedi: Çözümünü arıyorsan sistem özelliklerini yaz. Genişletmek için tıkla... Abim, kolay gelsin. Yardım eder misin sana zahmet? AMD Mobility Radeon HD 5000 ve 8 GB RAM DirectX sürümü 11.
Recep Baltaş dedi: Çözümünü arıyorsan sistem özelliklerini yaz. Genişletmek için tıkla... Abim, kolay gelsin. Yardım eder misin sana zahmet? AMD Mobility Radeon HD 5000 ve 8 GB RAM DirectX sürümü 11.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Aralık 2020 #7 Lennty dedi: Abim, kolay gelsin. Yardım eder misin sana zahmet? AMD Mobility Radeon HD 5000 ve 8 GB RAM DirectX sürümü 11. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücü sürümün nedir? O kart için destek bitti diye biliyorum.
Lennty dedi: Abim, kolay gelsin. Yardım eder misin sana zahmet? AMD Mobility Radeon HD 5000 ve 8 GB RAM DirectX sürümü 11. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücü sürümün nedir? O kart için destek bitti diye biliyorum.
CemComart Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #8 Dean.308 dedi: Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış 1 gün olmuş. Bu arada GameLoop beta yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış derken Recep hocam sadece 1 yıl geçmiş kullancıların sorunumu çözüyor yani.
Dean.308 dedi: Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış 1 gün olmuş. Bu arada GameLoop beta yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış derken Recep hocam sadece 1 yıl geçmiş kullancıların sorunumu çözüyor yani.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 24 Ocak 2021 #9 CemComart dedi: Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış derken Recep hocam sadece 1 yıl geçmiş kullancıların sorunumu çözüyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Recep hocam sonradan mesajını düzenledi. Eski hali böyle değildi boşuna yazmadım herhalde.
CemComart dedi: Hocam sakin olun Sosyal'e yeni katılmış derken Recep hocam sadece 1 yıl geçmiş kullancıların sorunumu çözüyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Recep hocam sonradan mesajını düzenledi. Eski hali böyle değildi boşuna yazmadım herhalde.