fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Eylül 2020 #1 Alttaki "başlatılırken" yazısı geliyor ve öyle kalıyor. Kapatıp açıyorum, iptal edip yeniden başlatıyorum hiçbir işe yaramıyor. Ne yapabilirim?
Alttaki "başlatılırken" yazısı geliyor ve öyle kalıyor. Kapatıp açıyorum, iptal edip yeniden başlatıyorum hiçbir işe yaramıyor. Ne yapabilirim?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 Game Loop'u silip sıfırdan kurmayı denediniz mi?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Eylül 2020 #3 RotasızBey dedi: Game Loop'u silip sıfırdan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. İşe yarar mı?
RotasızBey dedi: Game Loop'u silip sıfırdan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. İşe yarar mı?
BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 12 Eylül 2020 #4 İşe yarayabilir. Deneyin. Programı kaldırın ve kalan dosyalarını silip temiz kurulum yapın. Sonuçları paylaşırsınız.
İşe yarayabilir. Deneyin. Programı kaldırın ve kalan dosyalarını silip temiz kurulum yapın. Sonuçları paylaşırsınız.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Eylül 2020 #5 Tamam, bir deneyeyim.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #6 fromhell1 dedi: Denemedim. İşe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Benim emülatör de ara sıra sıkıntı yapıyor silip sıfırdan kuruyorum denemekte fayda var.
fromhell1 dedi: Denemedim. İşe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Benim emülatör de ara sıra sıkıntı yapıyor silip sıfırdan kuruyorum denemekte fayda var.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Eylül 2020 #7 RotasızBey dedi: Benim emülatör de ara sıra sıkıntı yapıyor silip sıfırdan kuruyorum denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.
RotasızBey dedi: Benim emülatör de ara sıra sıkıntı yapıyor silip sıfırdan kuruyorum denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #8 fromhell1 dedi: Oldu hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek dostum iyi forumlar.