GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #1 Proxy kullanıyorum fakat GameLoop internet erişimi yok. Bu uygulamaya proxy nasıl ekleyebilirim? İnternette bulamadım.
Proxy kullanıyorum fakat GameLoop internet erişimi yok. Bu uygulamaya proxy nasıl ekleyebilirim? İnternette bulamadım.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #2 Proxifier kullanabilirsiniz.
B bellammy07 Kilopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 295 Makaleler 1 21 Kasım 2021 #3 Proxy nerden temin etmiştiniz hocam
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #4 bellammy07 dedi: Proxy nerden temin etmiştiniz hocam Genişletmek için tıkla... Vodafone sınırsız internet kullanıyorum. Onun Proxy'sini bilgisayara paylaştım.
bellammy07 dedi: Proxy nerden temin etmiştiniz hocam Genişletmek için tıkla... Vodafone sınırsız internet kullanıyorum. Onun Proxy'sini bilgisayara paylaştım.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #5 GreatArcher dedi: Vodafone sınırsız internet kullanıyorum. Onun Proxy'sini bilgisayara paylaştım. Genişletmek için tıkla... Sınırsız internet derken paket mi yoksa daha farkı bir şey mi?
GreatArcher dedi: Vodafone sınırsız internet kullanıyorum. Onun Proxy'sini bilgisayara paylaştım. Genişletmek için tıkla... Sınırsız internet derken paket mi yoksa daha farkı bir şey mi?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #6 ByCrypto dedi: Sınırsız internet derken paket mi yoksa daha farkı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Paket. Dediğinizi yaptım olmadı. Testing failed diyor.
ByCrypto dedi: Sınırsız internet derken paket mi yoksa daha farkı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Paket. Dediğinizi yaptım olmadı. Testing failed diyor.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #7 @GreatArcher Proxifier kullanıp tüm PC'yi proxy ile tunnelleyebilirsin.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #8 ByCrypto dedi: @GreatArcher Proxifier kullanıp tüm PC'yi proxy ile tunnelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam anlatabilir misiniz?
ByCrypto dedi: @GreatArcher Proxifier kullanıp tüm PC'yi proxy ile tunnelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam anlatabilir misiniz?
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #9 GreatArcher dedi: Nasıl yapacağım hocam anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Proxifier'ı indirin sonrada bu video'yu izleyip kurulumu yapabilirsiniz.
GreatArcher dedi: Nasıl yapacağım hocam anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Proxifier'ı indirin sonrada bu video'yu izleyip kurulumu yapabilirsiniz.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #10 ByCrypto dedi: Öncelikle Proxifier'ı indirin sonrada bu video'yu izleyip kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 saattir ip adresini yanlış yazıyormuşum . Oldu şimdi.
ByCrypto dedi: Öncelikle Proxifier'ı indirin sonrada bu video'yu izleyip kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 saattir ip adresini yanlış yazıyormuşum . Oldu şimdi.