F furkan yılmaz34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 28 1 Eylül 2023 #1 GameLoop'tan PUBG indiriyordum ama yüzde 98'de kalıyor açılmıyor GameLoop'u yeniden indirdim ama yine aynısı ne yapabilirim?
GameLoop'tan PUBG indiriyordum ama yüzde 98'de kalıyor açılmıyor GameLoop'u yeniden indirdim ama yine aynısı ne yapabilirim?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 1 Eylül 2023 #2 furkan yılmaz34 dedi: GameLoop'tan PUBG indiriyordum ama yüzde 98'de kalıyor açılmıyor GameLoop'u yeniden indirdim ama yine aynısı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklediniz? Biraz bekleyin yuklenir.
furkan yılmaz34 dedi: GameLoop'tan PUBG indiriyordum ama yüzde 98'de kalıyor açılmıyor GameLoop'u yeniden indirdim ama yine aynısı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklediniz? Biraz bekleyin yuklenir.
F furkan yılmaz34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 28 2 Eylül 2023 #3 Hagu dedi: Ne kadar beklediniz? Biraz bekleyin yuklenir. Genişletmek için tıkla... Yok kral baya bekledim zaten sonradan oyun indirelemdi gibi bir şey dedi
Hagu dedi: Ne kadar beklediniz? Biraz bekleyin yuklenir. Genişletmek için tıkla... Yok kral baya bekledim zaten sonradan oyun indirelemdi gibi bir şey dedi
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 2 Eylül 2023 #4 furkan yılmaz34 dedi: Yok kral bayağı bekledim zaten sonradan oyun indirelemdi gibi bir şey dedi. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yetiyor mu peki? Benim eski makika Game loopu zor aciyordu.
furkan yılmaz34 dedi: Yok kral bayağı bekledim zaten sonradan oyun indirelemdi gibi bir şey dedi. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yetiyor mu peki? Benim eski makika Game loopu zor aciyordu.
F furkan yılmaz34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 28 2 Eylül 2023 #5 Hagu dedi: Sistem gereksinimleri yetiyor mu peki? Benim eski makika Game loopu zor aciyordu. Genişletmek için tıkla... knk sistem r7240 2gb 4gb ram q8300 işlecmi en düşükte açar diye düşünüyorum
Hagu dedi: Sistem gereksinimleri yetiyor mu peki? Benim eski makika Game loopu zor aciyordu. Genişletmek için tıkla... knk sistem r7240 2gb 4gb ram q8300 işlecmi en düşükte açar diye düşünüyorum
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 2 Eylül 2023 #6 furkan yılmaz34 dedi: Kanka sistem R7240 2 GB 4 GB RAM Q8300 işlecmi en düşükte açar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende açar diye dusunuyorum hocam aklima bir şey gelmedi şu an YouTube baktinizmi acaba? Yardimi olabilir.
furkan yılmaz34 dedi: Kanka sistem R7240 2 GB 4 GB RAM Q8300 işlecmi en düşükte açar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende açar diye dusunuyorum hocam aklima bir şey gelmedi şu an YouTube baktinizmi acaba? Yardimi olabilir.
F furkan yılmaz34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 28 2 Eylül 2023 #7 Hagu dedi: Bende açar diye dusunuyorum hocam aklima bir şey gelmedi şu an YouTube baktinizmi acaba? Yardimi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi baktım bir ekran kartı driver güncellemesi filan lazım diyorlar onu yapmaya çalışıyom olur inşallah
Hagu dedi: Bende açar diye dusunuyorum hocam aklima bir şey gelmedi şu an YouTube baktinizmi acaba? Yardimi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi baktım bir ekran kartı driver güncellemesi filan lazım diyorlar onu yapmaya çalışıyom olur inşallah