GameLoop PUBG Mobile düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Denizz42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba saygı değer Technopat Sosyal kullanıcıları ve yetkilileri;

Sistemim:

İşlemci: i7-3770(3.40GHz)

Anakart: Esonic H61-DA1

Ekran kartı: RX580 2048sp (8 GB)

RAM: 16 GB DDR3 (1600MHz)

Güç kaynağı: 600W PSU (85+bronz)

SSD: 256 GB M.2(SATA 3.0)

HDD: 600 GB (SATA3.0)

Monitör: 1440x900 60Hz panel.

GameLoop PUBG mobilde FPS çok düşük geliyor en fazla 40-45 genel olarak 30-35 FPS bandında ne yaparsam FPS daha fazla gelir YouTube'da atılan videolara baktığım zaman HDR+90FPS oynayan bile var ben akıcı halde 60FPS dahi alamıyorum ne yapmam gerekir yardımcı olun bana bütün ayarlarıyla gerek AMD Software: Adrenalin editation ya da oyun motor ayarları yani her şekilde çünkü aşırı kötüde bir sistem değil bence Battlefield V oynadığım zaman Ultra grafiklerde bile 60+FPS alıyordum.

32 Bit olanı kurun bir deneyin hocam.

Gameloop asiri optimizasyon sorunu olan bir emulator, sorunlarla bogusur. 4080 sistemde bile rahat oynayamayan tanidigim vardi. 32 bit kurup yazarsaniz size ayar verebilirim, denersiniz.

Hocam GameLoop gerçekten inanılmaz derecede zayıf optimizasyona sahip bir emülatör. Bu emülatör işlemciyi çok fazla gereksiz kullanan bir emülatör ve senin işlemcin de 4 çekirdek, haliyle zayıf bir işlemci, ekran kartın idare eder seviyede ama GameLoop işlemciyi çok ve verimsiz kullanır.

Keşke daha iyisini bulabilsem ama elimdeki anakarta en fazla bunu takabildim k modelini çok araştırıdım ama bulamadım.

Hocam 64 Bit sorunlu 32 bir şart.

Tamam öyleyse bir de onu deneyelim umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…