GameLoop PUBG Mobile düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Denizz42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba saygı değer Technopat Sosyal kullanıcıları ve yetkilileri;

Sistemim:

İşlemci: i7-3770(3.40GHz)

Anakart: Esonic H61-DA1

Ekran kartı: RX580 2048sp (8 GB)

RAM: 16 GB DDR3 (1600MHz)

Güç kaynağı: 600W PSU (85+bronz)

SSD: 256 GB M.2(SATA 3.0)

HDD: 600 GB (SATA3.0)

Monitör: 1440x900 60Hz panel.

GameLoop PUBG mobilde FPS çok düşük geliyor en fazla 40-45 genel olarak 30-35 FPS bandında ne yaparsam FPS daha fazla gelir YouTube'da atılan videolara baktığım zaman HDR+90FPS oynayan bile var ben akıcı halde 60FPS dahi alamıyorum ne yapmam gerekir yardımcı olun bana bütün ayarlarıyla gerek AMD Software: Adrenalin editation ya da oyun motor ayarları yani her şekilde çünkü aşırı kötüde bir sistem değil bence Battlefield V oynadığım zaman Ultra grafiklerde bile 60+FPS alıyordum.

Hocam çok lazım değilse BlueStacks emülatörler arasında en iyisidir. Sorun devam ederse geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam onu denedim MEmu, Nox, LDPlayer vs GameLoop daha düzgün onlara göre bende sanırsam

Maç buluyor hocam ufak ayarları var yalnızca.

Hocam çok lazım değilse BlueStacks emülatörler arasında en iyisidir. Sorun devam ederse geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam bir de Gameloop 32 Bit nasıl indireceğiz bir türlü bulamadım

Hocam BlueStacks bence GameLoop'tan daha kötü. Bende kullandım BlueStacks'ta çimenler buga giriyor, adam görünce droplar falan saçma sapan şeylerle dolu özellikle kontrolleri hiç yoktu, BlueStacks 4 64 Bit kullanmıştım. Ve bazı oyun şirketleri mesela Call of Duty Mobile BlueStacks ile anlaşması bulunmadığı için 3. taraf yazılımı hata kodu ile 1 hafta en az ban veriyorlar. GameLoop hem oyunlar ile anlaşması var hem de kontrolleri güncellemeler haricinde sorun çıkartmıyor.

Gameloop asiri optimizasyon sorunu olan bir emulator, sorunlarla bogusur. 4080 sistemde bile rahat oynayamayan tanidigim vardi. 32 bit kurup yazarsaniz size ayar verebilirim, denersiniz.
Dostum bana ayarları verebilir misin 32 bit benim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…