GameLoop PUBG Mobile "Emülatör saptandı" uyarısı

İşletim sistemi
Windows 10

240hz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben emülatöre PUBG Mobile yükledim ve mobilden oynayan bir arkadaşımla oynamak istedim ama oyuna girdiğimde emülatör saptandı gibi bir uyarı alıyorum. Oyun benim emülatör olduğumu algılıyor yani ve sorum şu, oyuna mobilmişim gibi gösteremez miyim kendimi? Yani oyun benim emülatör olduğumuz anlamamasını sağlayabilir miyim? Mesela bazı konulara da baktım, arkadaşın mobilse gir hem mobil hem PC oyuncuları bulur diyorlar ama ben bunu istemiyorum. İnternette de bunun çözümü ile alakalı tek bir video buldum ve video eski çalışacağını düşünmüyorum ve ban riski var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşınız emülatörden mi oynuyor

Ban riski vardır. Yapacak bir şey yok.

Emülatör kullanıyorsan emülatöre karşı oynayacaksın. Yöntemi var ise ban riski vardır kesinlikle.

Sıkıntı yok ama PC'den oynayan oyuncularla eşleşirsiniz yani karşınıza PC'den oynayanlar çıkar.

Hile kullanmaniz lazim. Zaten mobil gozukurseniz buyuk bir ustunluk sagliyorsunuz onlara karsi. Normal bir sekilde yapmanin imkani yok. Mobil arkadaslarinla oynarsan arkadaslarinda emulatorlerle oynar sen mobillerle oynamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…