selam2 Picopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 29 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere GameLoop üzerinden indirilen PUBG mobilde kendi kendine fareyi nereye çevirirsem oraya gidiyor. Oyunu sildim, klavye ayarlarını sıfırladım, degiştirdim bir türlü olmadı. Çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere GameLoop üzerinden indirilen PUBG mobilde kendi kendine fareyi nereye çevirirsem oraya gidiyor. Oyunu sildim, klavye ayarlarını sıfırladım, degiştirdim bir türlü olmadı. Çözümü bilen var mı?
Çözüm selam2 30 Ocak 2023 BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil.
BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil.
BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Zaten öyle olması lazım değil mi? Mouse'u çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Artı 0 Eksi
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ocak 2023 #3 BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde sağa çevirince karakter o tarafa doğru yürüyor. Wasd gibi düşünün. Artı 0 Eksi
BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde sağa çevirince karakter o tarafa doğru yürüyor. Wasd gibi düşünün.
KS KS selam2 Picopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #4 BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil. Artı 0 Eksi Çözüm
BoşverBeni dedi: Zaten öyle olması lazım değil mi? Fareyi çevirdikçe karakter de o yöne dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil.
Deuxy Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 selam2 dedi: Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil. Genişletmek için tıkla... ekran mı yoksa oyun içinden mi Artı 0 Eksi
selam2 dedi: Arkadaşlar hallettim cözünürlük 1980 deydi, 1366'a aldım sonra oyunu sil yükle yaptım düzeldi ve hayır klavye ile hareket edecek, mouse ile değil. Genişletmek için tıkla... ekran mı yoksa oyun içinden mi