Gameloop PUBG Mobile kasma sorunu

unknown47

Hectopat
PUBG Mobile Gameloop'ta oynuyorum ve kasmalar yaşıyorum. Son güncelleme 15.0 sürümünde kasıyor, kasma sorununu çözecek fikir varsa paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'tan sanallaştırma (virtualization) kapalı ise aç. Intel'de Virtualization Technology olarak geçiyor.

Emulatorun harici grafik kartı ile çalıştığına emin ol.

Eğer sistem özelliklerin yetersiz ise, sanal makine yerine dual boot çalışan bir android kurarak daha akıcı oynayabilirsin.

BIOS'tan sanallaştırma (virtualization) kapalı ise AC. Intel'de virtualization Technology olarak geçiyor.

Emulatorun harici grafik kartı ile çalıştığına emin ol.

Eğer sistem özelliklerin yetersiz ise, sanal makine yerine Dual Boot çalışan bir Android kurarak daha akıcı oynayabilirsin.

Bende nedense tam tersi oldu. Sanallaştırma kapattım AMD'de SVM mod diye geçiyor daha akıcı oldu.

Arkadaşlar benim PUBG kasıyor yani akıcı bir şekilde oynayamıyorum GameLoop ayarlarınıda yaptım olmadı acaba benmi yanlış yaptım özeliklerim Intel Core 2 Duo CPU E7300 2.66 GHz 3 GB RAM 2 çekirdek 32 Bit inşallah bana yardımcı olursunuz 1 senedir uğraşıyorum inşallah biri çıkıpta bana ayarları söyler yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
PUBG Mobile GameLoop'ta oynuyorum ve kasmalar yaşıyorum. Son güncelleme 15.0 sürümünde kasıyor, kasma sorununu çözecek fikir varsa paylaşabilir misiniz?

Vallaha kardeş bende aynı sorunları yaşıyorum yalnız değilsin merak etme.

Arkadaşlar benim PUBG kasıyor yani akıcı bir şekilde oynayamıyorum GameLoop ayarlarınıda yaptım olmadı acaba benmi yanlış yaptım özeliklerim Intel Core 2 Duo CPU E7300 2.66 GHz 3 GB RAM 2 çekirdek 32 Bit inşallah bana yardımcı olursunuz 1 senedir uğraşıyorum inşallah biri çıkıpta bana ayarları söyler yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Vallaha kardeş bende aynı sorunları yaşıyorum yalnız değilsin merak etme.
Yeni konu açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı