Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 24 Kasım 2020 #1 Merhabalar oyunda arkadaşımın sesi az geliyor. Eskiden yoktu, sorun oyunda. Ayak seslerini duymakta çok zorlanıyorum, sesi açayım desem silahı ateşleyince kulağım gidiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
Merhabalar oyunda arkadaşımın sesi az geliyor. Eskiden yoktu, sorun oyunda. Ayak seslerini duymakta çok zorlanıyorum, sesi açayım desem silahı ateşleyince kulağım gidiyor. Ne yapabilirim?
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 24 Kasım 2020 #2 Oyunu bilmiyorum ama ayarlarda ses kısmında ortam sesleri vardır öbürlerini düşürüp onu artırabilirsiniz ya da zaten kısıksa açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunu bilmiyorum ama ayarlarda ses kısmında ortam sesleri vardır öbürlerini düşürüp onu artırabilirsiniz ya da zaten kısıksa açabilirsiniz.
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 24 Kasım 2020 #3 Pithiux dedi: Oyunu bilmiyorum ama ayarlarda ses kısmında ortam sesleri vardır öbürlerini düşürüp onu artırabilirsiniz ya da zaten kısıksa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun sesleri full zaten silah sesi baya geliyor ayak sesi çok az Artı 0 Eksi
Pithiux dedi: Oyunu bilmiyorum ama ayarlarda ses kısmında ortam sesleri vardır öbürlerini düşürüp onu artırabilirsiniz ya da zaten kısıksa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun sesleri full zaten silah sesi baya geliyor ayak sesi çok az
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 24 Kasım 2020 #4 Fatihdrn dedi: oyunun sesleri full zaten silah sesi baya geliyor ayak sesi çok az Genişletmek için tıkla... Oyuna giriş yapın, Oyna butonuna basın ve sunucu seçeneğini Kuzey Amerika olarak işaretleyin, Bir oda kurun ve maça girmek istediğiniz arkadaşları kurduğunuz odaya çağırın, Arkadaşlarınız kurduğu odaya siz gitmeyin, Arkadaşlarınız odanıza gelince sunucu seçeneğini Avrupa olarak değiştirin, Maça giriş yapabilirsiniz Bir de bunu deneyin. @Fatihdrn durum nedir? Son düzenleme: 24 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Fatihdrn dedi: oyunun sesleri full zaten silah sesi baya geliyor ayak sesi çok az Genişletmek için tıkla... Oyuna giriş yapın, Oyna butonuna basın ve sunucu seçeneğini Kuzey Amerika olarak işaretleyin, Bir oda kurun ve maça girmek istediğiniz arkadaşları kurduğunuz odaya çağırın, Arkadaşlarınız kurduğu odaya siz gitmeyin, Arkadaşlarınız odanıza gelince sunucu seçeneğini Avrupa olarak değiştirin, Maça giriş yapabilirsiniz Bir de bunu deneyin. @Fatihdrn durum nedir?
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 24 Kasım 2020 #5 Pithiux dedi: Oyuna giriş yapın, Oyna butonuna basın ve sunucu seçeneğini kuzey Amerika olarak işaretleyin, bir oda kurun ve maça girmek istediğiniz arkadaşları kurduğunuz odaya çağırın, Arkadaşlarınız kurduğu odaya siz gitmeyin, Arkadaşlarınız odanıza gelince sunucu seçeneğini Avrupa olarak değiştirin, Maça giriş yapabilirsiniz. Bir de bunu deneyin. @Fatihdrn durum nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef deneyemeceğim bunu kuzey Amerika yapamıyorum 60 gün beklemem lazım kuzey Amerika yaprsam Avrupa yapamam. Artı 0 Eksi
Pithiux dedi: Oyuna giriş yapın, Oyna butonuna basın ve sunucu seçeneğini kuzey Amerika olarak işaretleyin, bir oda kurun ve maça girmek istediğiniz arkadaşları kurduğunuz odaya çağırın, Arkadaşlarınız kurduğu odaya siz gitmeyin, Arkadaşlarınız odanıza gelince sunucu seçeneğini Avrupa olarak değiştirin, Maça giriş yapabilirsiniz. Bir de bunu deneyin. @Fatihdrn durum nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef deneyemeceğim bunu kuzey Amerika yapamıyorum 60 gün beklemem lazım kuzey Amerika yaprsam Avrupa yapamam.