Jackersx
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Allah için şu sorunu bilen var mı? Virüs programı yok PC'imde Defender falan hepsini kapattım kaç kere sildim yükledim her yerden denedim 16 saattir uğraşıyorum bıktım Foto'daki gibi oluyor 3 fotoğrafta gördüğünüz gibi döngü oluyor ama 1 saat yarım saat bekledim 3 yazı arasında hep döngü oluyor 1 saniye birini görüyorum 1 saniye birini 1 saniye birini YouTube'da video kalmadı bakmadığım başta oyunuma her zaman ki gibi girmiştim tam açılma ekranında bir hata olmuştu silince her türlü geçer dedim ama daha kötüsü oldu
lütfen birisi yazsın bilmeseniz bile söyle yaparsan olabilir dene gibi öneriler verebilirsiniz. Lütfen 
bu arada;
Windows 10.
Virüs programı kullanmıyorum onun yerine Windows 10'un kendi virüs programını kullanıyorum Defender.
Yeniden falan başlattım bilgisayarı olmadı her şeyi denedim ama yine değişen bir şey olmadı hatta daha kötüye gitti.
Gameloop son sürüm!

bu arada;
Windows 10.
Virüs programı kullanmıyorum onun yerine Windows 10'un kendi virüs programını kullanıyorum Defender.
Yeniden falan başlattım bilgisayarı olmadı her şeyi denedim ama yine değişen bir şey olmadı hatta daha kötüye gitti.
Gameloop son sürüm!
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: