berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Ben şu özelliği seçtim mi Tab tuşum çalışmıyor. Geçenlerde yanlışlıkla düzeltim. Yine bozuldu.
L Liqutr Centipat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 5 Mart 2023 #2 berke_yldzzz dedi: Ben şu özelliği seçtim mi Tab tuşum çalışmıyor. Geçenlerde yanlışlıkla düzeltim. Yine bozuldu. Eki Görüntüle 1690681 Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarından düzenleyin. Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Ben şu özelliği seçtim mi Tab tuşum çalışmıyor. Geçenlerde yanlışlıkla düzeltim. Yine bozuldu. Eki Görüntüle 1690681 Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarından düzenleyin.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Bu sorun bendede oluyordu. Tuş atayınca kaydet dediğimde kaydetmiyordu zaten, çok saçma sorunları olan bir platform GameLoop. Mecbur düzeltene kadar mouse ile açacaksınız. Artı 0 Eksi
Bu sorun bendede oluyordu. Tuş atayınca kaydet dediğimde kaydetmiyordu zaten, çok saçma sorunları olan bir platform GameLoop. Mecbur düzeltene kadar mouse ile açacaksınız.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.019 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 berke_yldzzz dedi: Ben şu özelliği seçtim mi Tab tuşum çalışmıyor. Geçenlerde yanlışlıkla düzeltim. Yine bozuldu. Eki Görüntüle 1690681 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyordu, sanırsam tuş atayınca geçiyor. Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Ben şu özelliği seçtim mi Tab tuşum çalışmıyor. Geçenlerde yanlışlıkla düzeltim. Yine bozuldu. Eki Görüntüle 1690681 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyordu, sanırsam tuş atayınca geçiyor.