RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Emülatör GameLoop. PUBG oynarken durduk yere maçın ortasında oyundan atıyor. Bu 1 kere de olmuyor, devamlı oluyor. Nasıl çözülür?
Emülatör GameLoop. PUBG oynarken durduk yere maçın ortasında oyundan atıyor. Bu 1 kere de olmuyor, devamlı oluyor. Nasıl çözülür?
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 589 Çözümler 3 22 Mart 2025 #2 RashYper dedi: Emülatör GameLoop. PUBG oynarken durduk yere maçın ortasında oyundan atıyor. Bu 1 kere de olmuyor, devamlı oluyor. Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Vallahi arada bana da oluyor daha çözemedim bir de arada her yer siyah oluyor sende de oluyor mu? Artı 0 Eksi
RashYper dedi: Emülatör GameLoop. PUBG oynarken durduk yere maçın ortasında oyundan atıyor. Bu 1 kere de olmuyor, devamlı oluyor. Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Vallahi arada bana da oluyor daha çözemedim bir de arada her yer siyah oluyor sende de oluyor mu?
KS KS RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Royce0 dedi: Vallahi arada bana da oluyor daha çözemedim bir de arada her yer siyah oluyor sende de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... evet her yer değil ama mesela yerdeki malzemeler oyundaki dekorlar falan oluyo Artı 0 Eksi
Royce0 dedi: Vallahi arada bana da oluyor daha çözemedim bir de arada her yer siyah oluyor sende de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... evet her yer değil ama mesela yerdeki malzemeler oyundaki dekorlar falan oluyo
N Nobodydoes Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 25 3 Nisan 2025 #4 RashYper dedi: evet her yer değil ama mesela yerdeki malzemeler oyundaki dekorlar falan oluyo Genişletmek için tıkla... selam hocam çözebildiniz mi sorunu Artı 0 Eksi
RashYper dedi: evet her yer değil ama mesela yerdeki malzemeler oyundaki dekorlar falan oluyo Genişletmek için tıkla... selam hocam çözebildiniz mi sorunu
KS KS RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Nobodydoes dedi: selam hocam çözebildiniz mi sorunu Genişletmek için tıkla... Gameloopa yazdım böyle cevap geldi. görülen kısımdan önbelleği temizleyip 5 dk bekleyip ondan sonra oyuna gir dediler.Ama bu sorunun cevabı değil belki işe yarar. Dosya Ekleri IMG_20250403_233505_183.jpg 10 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Nobodydoes dedi: selam hocam çözebildiniz mi sorunu Genişletmek için tıkla... Gameloopa yazdım böyle cevap geldi. görülen kısımdan önbelleği temizleyip 5 dk bekleyip ondan sonra oyuna gir dediler.Ama bu sorunun cevabı değil belki işe yarar.