VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #1 Merhaba, GameLoop'tan canım sıkıldı bende PUBG Mobile oynamak istedim ama 6X i 3Xe çekemiyorum nasıl düzelteceğim? Bir de 90 FPS ama sanki 30 FPS gibi bunu da çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim yazanlar için.
Merhaba, GameLoop'tan canım sıkıldı bende PUBG Mobile oynamak istedim ama 6X i 3Xe çekemiyorum nasıl düzelteceğim? Bir de 90 FPS ama sanki 30 FPS gibi bunu da çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim yazanlar için.
Batnn Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Kk onu elinle yapmalısın ve PUBG ayarlarınıda atıyorum. Ekran çözünürlüğünü ayarlardan bakıp kendine göre ayarla gerisi böyle RAM'in 8 gbmi ona da bak teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Alııntısı.JPG 16,5 KB · Görüntüleme: 32 Ekran Alıntısı.JPG 23 KB · Görüntüleme: 31
Kk onu elinle yapmalısın ve PUBG ayarlarınıda atıyorum. Ekran çözünürlüğünü ayarlardan bakıp kendine göre ayarla gerisi böyle RAM'in 8 gbmi ona da bak teşekkürler.