GameLoop PUBG'de düşük FPS almak

burakefedmr162

Femtopat
Daha fazla  
Pcim GTA 5 oyunları gibi çok rahatlıkla oynuyorum fakat PUBG'de bazen kasıyor. Bazen de mouse ile klavyeyi algılayamıyor. Öbür uygulamalar da böyle bir şey olmuyor, kasmasını falan nasıl engellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden optimizasyon problemi vardı hala var mi bilmiyorum ama bu yüzden olabilir.

Hocam GameLoop da PUBG oynamak sıkıntı çünkü uygulamanın kendisi sıkıntı size önerim BlueStacks ve LDPlayer gibi uygulamalara yönelmeniz.

Optimizasyon problemi var WhatsApp bile kasıyor.

Pcim GTA 5 oyunları gibi çok rahatlıkla oynuyorum fakat PUBG'de bazen kasıyor. Bazen de mouse ile klavyeyi algılayamıyor. Öbür uygulamalar da böyle bir şey olmuyor, kasmasını falan nasıl engellerim?

Oyun bilgisayarlar için olmadığı için kasmalar donmalar düşük FPS gayet normal eskiden 32 Bit indiriyorlarfi GameLoop optimizasyonu daha iyi diye onu deneyebilirsin.

Senin PC özellikleri ne? GT 730 da GTA açıyor ama PUBG Mobile'de kasıyor.

Sistem özellikleri neler?
Verdiğin RAM'i en az 8 GB yap,
Şu çözünürlükleri dene;
1280x1080(özel çözünürlük oluşturarak)
1440x1080(özel çözünürlük oluşturarak)

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GameLoop 32 Bit versiyonunu indirmeyi deneyebilirsin 64 Bit'in optimizasyonu rezalet.(YouTube'da kurulum videoları var)

Mouse takılma sorunu vs. kasmadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum kontrol ayarlarını düzenleyebilirsin.

PUBG Mobile için GameLoop harici emülatör deneme diğer emülatörler daha beter optimizasyona ve rezalet görüntü kalitesine sahip zaten.

Emülatörde PUBG Mobile her zaman sıkıntı arada sırada fight anında çökmeyen, drop yemeyen sistem bulmak hala zor. GameLoop'da sıkıntısız 60 FPS PUBG Mobile oynamak için en düşük sistem gereksinimleri;
i7-3770
GTX 1060
12 GB Dual channel, 16 GB Single RAM.
(Tecrübeyle sabit.)

Sanallaştırmayı açarsanız bir nebzede olsa katkı sağlayacağını düşünüyorum + olarak oyunu 32 bit indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…