ayoze perez Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır?
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 ayoze perez dedi: GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Mouse DPI'ını kontrol et.
ayoze perez dedi: GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Mouse DPI'ını kontrol et.
ayoze perez Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Sansar SaIvo dedi: Mouse DPI'ını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Farede bir şey yok sadece PUBG'de oluyor bu olay.
Sansar SaIvo dedi: Mouse DPI'ını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Farede bir şey yok sadece PUBG'de oluyor bu olay.
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 ayoze perez dedi: Farede bir şey yok sadece PUBG'de oluyor bu olay. Genişletmek için tıkla... GameLoop sıkıntılı bir emülatör. Bluestacksa geçmeni öneririm.
ayoze perez dedi: Farede bir şey yok sadece PUBG'de oluyor bu olay. Genişletmek için tıkla... GameLoop sıkıntılı bir emülatör. Bluestacksa geçmeni öneririm.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 353 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 ayoze perez dedi: GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... GameLoop yeni güncelleme de sapıttı Hassasiyetlere göz gezdir.
ayoze perez dedi: GameLoop'u yeni yükledim PUBG'ye girdim oyun normal ama mouse hareket edince donuyor veya dönmüyor. Ya da çok yavaş dönüyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... GameLoop yeni güncelleme de sapıttı Hassasiyetlere göz gezdir.