Nevfel44 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı?
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.313 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Görüntü Ayarları. Lobi FPS Limiti - Sınırsız Oyun içi FPS Limiti - Sınırsız Kare Oranını Yumuşat - Kapalı V-sync - Kapalı Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... düzeldimi ?
Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Görüntü Ayarları. Lobi FPS Limiti - Sınırsız Oyun içi FPS Limiti - Sınırsız Kare Oranını Yumuşat - Kapalı V-sync - Kapalı Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... düzeldimi ?
AmongTv Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... Discord sunucuma gel halledeyim kardeşim. @AmongTv Son düzenleme: 26 Ocak 2025
Nevfel44 dedi: RTX 4070 işlemci olarak da 7500F'im var, yani 25 FPS oluyor, anlamadım, diğer forumlar çözüm olmadı, nasıl yapacağım, bilgili bir vatandaş var mı? Genişletmek için tıkla... Discord sunucuma gel halledeyim kardeşim. @AmongTv
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 nedensevilmedik dedi: Ayarlar> görüntü ayarları. Lobi FPS limiti - sınırsız. Oyun içi FPS limiti - sınırsız. Kare oranını yumuşat - kapalı. V-Sync - kapalı. Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam öyle olduğuna Ayarlar>görüntü ayarları>grafik>akıcı>kare hızı en yüksek hangisi destekliyorsa.
nedensevilmedik dedi: Ayarlar> görüntü ayarları. Lobi FPS limiti - sınırsız. Oyun içi FPS limiti - sınırsız. Kare oranını yumuşat - kapalı. V-Sync - kapalı. Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam öyle olduğuna Ayarlar>görüntü ayarları>grafik>akıcı>kare hızı en yüksek hangisi destekliyorsa.
Nevfel44 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 AmongTv dedi: Discord sunucuma gel halledeyim kardeşim. @AmongTv Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Ayarlar> Görüntü Ayarları. Lobi FPS Limiti - Sınırsız Oyun içi FPS Limiti - Sınırsız Kare Oranını Yumuşat - Kapalı V-sync - Kapalı düzeldimi ? Genişletmek için tıkla... bu ayarları nerden yapacağım
AmongTv dedi: Discord sunucuma gel halledeyim kardeşim. @AmongTv Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Ayarlar> Görüntü Ayarları. Lobi FPS Limiti - Sınırsız Oyun içi FPS Limiti - Sınırsız Kare Oranını Yumuşat - Kapalı V-sync - Kapalı düzeldimi ? Genişletmek için tıkla... bu ayarları nerden yapacağım
ffmrlulu Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #6 Nevfel44 dedi: bu ayarları nerden yapacağım Genişletmek için tıkla... Pubg.
Nevfel44 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #7 ffmrlulu dedi: PUBG. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yer yok
catwn Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2025 #8 ffmrlulu dedi: Pubg. Genişletmek için tıkla... Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım
ffmrlulu dedi: Pubg. Genişletmek için tıkla... Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım
ffmrlulu Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #9 catwn dedi: Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım Genişletmek için tıkla... Olabilir.
catwn dedi: Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Nevfel44 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #10 catwn dedi: Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım Genişletmek için tıkla... evet. Nevfel44 dedi: evet. Genişletmek için tıkla... Başka bu sorunu yaşayıp çözebilen yokmu Son düzenleme: 27 Ocak 2025
catwn dedi: Steam PUBG değil Gameloop'taki PUBG Mobile'dan bahsediyor sanırım Genişletmek için tıkla... evet. Nevfel44 dedi: evet. Genişletmek için tıkla... Başka bu sorunu yaşayıp çözebilen yokmu