Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 19 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, bilgisayarıma GameLoop indireceğim fakat silinmediğini duymuştum. Bu doğu mudur eğer doğru ise nasıl silerim?
Arkadaşlar, bilgisayarıma GameLoop indireceğim fakat silinmediğini duymuştum. Bu doğu mudur eğer doğru ise nasıl silerim?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2022 #2 Playstor dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma GameLoop indireceğim fakat silinmediğini duymuştum. Bu doğu mudur eğer doğru ise nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Silinir. Programlar ve Özellikler'den silebilirsiniz. Ben silmiştim.
Playstor dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma GameLoop indireceğim fakat silinmediğini duymuştum. Bu doğu mudur eğer doğru ise nasıl silerim? Genişletmek için tıkla... Silinir. Programlar ve Özellikler'den silebilirsiniz. Ben silmiştim.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 19 Şubat 2022 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Silinir. Programlar ve özellikler'den silebilirsiniz. Ben silmiştim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim siliniyor ama kendini geri yüklüyor.
LegendaryDevilHunter dedi: Silinir. Programlar ve özellikler'den silebilirsiniz. Ben silmiştim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim siliniyor ama kendini geri yüklüyor.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2022 #4 Playstor dedi: Bildiğim siliniyor ama kendini geri yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Ben sildiğimde öyle bir şey olmadı.
Playstor dedi: Bildiğim siliniyor ama kendini geri yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Ben sildiğimde öyle bir şey olmadı.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2022 #5 Bazen silinirken sorun çıkarabiliyor. En kötü ihtimalle güvenli moda alıp direk dosyalarını silersin. Ben öyle yapmıştım.
Bazen silinirken sorun çıkarabiliyor. En kötü ihtimalle güvenli moda alıp direk dosyalarını silersin. Ben öyle yapmıştım.