GameLoop silinmiyor

Zylex

Hectopat
Zamanında çok önceden kurup silmiştim. Belki oyun oynarım diye tekrar indirdim ama vazgeçtim. Programlar ve Özellikler'den sildiğim halde masaüstünde GameLoop duruyor ve açılıyor. ProgramData'da olan Tencent klasörünü silmeye çalıştığımda dosya şu an eylemde olduğu için silinemez diyor. PC'yi kapatıp açmama rağmen gene aynı. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında çok önceden kurup silmiştim. Belki oyun oynarım diye tekrar indirdim ama vazgeçtim. Programlar ve özellikler'den sildiğim halde masaüstünde GameLoop duruyor ve açılıyor. Programdata'da olan Tencent klasörünü silmeye çalıştığımda dosya şu an eylemde olduğu için silinemez diyor. PC'yi kapatıp açmama rağmen gene aynı. Ne yapmam lazım?

Guvenli moda alıp tüm dosyaları silin.

Zamanında çok önceden kurup silmiştim. Belki oyun oynarım diye tekrar indirdim ama vazgeçtim. Programlar ve Özellikler'den sildiğim halde masaüstünde GameLoop duruyor ve açılıyor. ProgramData'da olan Tencent klasörünü silmeye çalıştığımda dosya şu an eylemde olduğu için silinemez diyor. PC'yi kapatıp açmama rağmen gene aynı. Ne yapmam lazım?
Win r regedit den dene

Tekrar yükleyip, program ekle veya kaldırdan tekrar kaldır.

Revo Uninstaller ilede silemiyorsanız eğer, tekrar indirin kurun. Orada önceki sürümü tamir et gibi bir seçenek çıkar,onu seç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı