Gameloop sistem gereksinimleri nedir?

• İşletim Sistemi: Windows 10, 8.1, 8 ve 7.
  • İşlemci: Minimum 1.8 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Intel ya da AMD işlemci.
  • Ekran Kartı: Minimum NVIDIA GeForce 8600/9600GT ya da ATI/AMD Radeon HD2600/3600.
  • Bellek: Minimum 3 GB RAM.
  • DirectX: Sürüm 9.0c.

Teşekkürler.

PUBG Mobile oynaycaksan sana en kötü 1660 Ti lazım ciddi söylüyorum. Feci bir kasma sorunu var (global)
Oyundan kaynaklı o hocam için rahat olsun . 2080ti ile oynayan yayıncılar bile drop yediğini gördüm. Adamların yaklaştığını öyle anlıyor bir nevi oyun açığından bile faydalanabilirsin

1070 ti var bende rdr2 de 144hz de normal grafiklerde 70-80 fps alan bilgisayar 60hz de pubg mobilde acayip kasıyor çok başarısız olmuş

Evet bazen şey yaparım oyunlarla kıyasalarım. Source motoru kullanan CS:GO'da 100 FPS alan ben gidip gameloopta 35 FPS alıyorum. Şaka gibi. GTA 5'te bile en kötü 45-60 FPS alıyorum .

Konuyla alakalı değil üzgünüm ama ekran kartı ... ... falan yazıyorsunuz da bunları nasıl bileceğim, ne olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…