GameLoop siyah ekran gösteriyor

ahmet_6161

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorunu alıyorum. Hiçbir şey gözükmüyor, tıklanıyor sadece. Daha önceden sıkıntısız oynuyordum. Son 1 haftadır bu sorun çıktı karşıma.

pubg.PNG

pubg.PNG

BIOS ayarlarında Virtualization Technology/VT nin açık olduğundan emin olun. O tarz emülatör uygulamaları VT kullanır kapalıyken görüntü almada sorun yaşarsınız.

Arkadaşlar bu sorunu alıyorum. Hiçbir şey gözükmüyor, tıklanıyor sadece. Daha önceden sıkıntısız oynuyordum. Son 1 haftadır bu sorun çıktı karşıma.

Eki Görüntüle 799279

Eki Görüntüle 799279

Aynı hata bende de oldu, çözeli 10 dk oldu anlatıyorum.
1-Önce GameLoop'u Denetim Masası'ndan sil.
2-Başlat menüsünde arama kısmına %appdata% yaz enter a bas.
3-Çıkan sayfada "Tencent" bul ve hepsini sil.
4-Sonra bu" GameLoop'ta Popüler Mobil Oyunları İndirin ve Oynayın " sayfaya gir en sağ üsteki indirmeye bas ve indir, sonra PC'ne kur, problem çözüldü. İyi oyunlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de oldu, çözeli 10 dk oldu anlatıyorum.
1-önce GameLoop'u Denetim Masası'ndan sil.
2-başlat menüsünde arama kısmına %appdata% yaz enter a bas.
3-çıkan sayfada "Tencent" bul ve hepsini sil.
4-sonra bu" GameLoop'ta Popüler Mobil Oyunları İndirin ve Oynayın " sayfaya gir en sağ üsteki indirmeye bas ve indir, sonra PC'ne kur, problem çözüldü. İyi oyunlar :)

Kanka onların hepsini yaptım olmadı Opera GX'den indiriyordum dedim bu sefer Google'dan indirip klasörü değiştirdim oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı