Z Zino Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #1 Merhaba. GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynadığımda tam ekran modunda Alt+Tab ve Windows tuşları çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Merhaba. GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynadığımda tam ekran modunda Alt+Tab ve Windows tuşları çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Çözüm Z Z Zino 16 Mart 2021 oneshottt dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi.
oneshottt dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi.
korsanplayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 1.050 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 f11 basarsanız küçük ekrana geçiyor bunun dışında o tuşlar bende de çalışmıyordu. Artı 0 Eksi
Dot Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik (Silahlı) 22 Ekim 2020 #3 korsanplayer dedi: f11 basarsanız küçük ekrana geçiyor bunun dışında o tuşlar bende de çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Ayrıca gameloop ayarları üzerinde ''Patron Geliyor'' diye bir bölüm var. Oraya tuş ataması yapılıyorsa deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
korsanplayer dedi: f11 basarsanız küçük ekrana geçiyor bunun dışında o tuşlar bende de çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Ayrıca gameloop ayarları üzerinde ''Patron Geliyor'' diye bir bölüm var. Oraya tuş ataması yapılıyorsa deneyebilirsiniz.
Furkeyno Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 239 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #4 Aynı sorun bende de oluyor bluestacks yükleyip onda oyunlarınızı oynayın. Artı 0 Eksi
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 22 Ekim 2020 #5 Alt+F4 çekiyorum, emin misin gibi bir şey soruyor. Şaka gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zino Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #6 Dot dedi: Ayrıca GameLoop ayarları üzerinde "Patron Geliyor" diye bir bölüm var. Oraya tuş ataması yapılıyorsa deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktımda oradan sadace CTRL + ... Olarak yapılıyor Yok mu yardımcı olacak birisi? Son düzenleme: 26 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Dot dedi: Ayrıca GameLoop ayarları üzerinde "Patron Geliyor" diye bir bölüm var. Oraya tuş ataması yapılıyorsa deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktımda oradan sadace CTRL + ... Olarak yapılıyor Yok mu yardımcı olacak birisi?
O oneshottt Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 211 11 Mart 2021 #7 Zino dedi: Baktımda oradan sadace CTRL + ... Olarak yapılıyor Yok mu yardımcı olacak birisi? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda. Artı 0 Eksi
Zino dedi: Baktımda oradan sadace CTRL + ... Olarak yapılıyor Yok mu yardımcı olacak birisi? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda.
KS KS Z Zino Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 16 Mart 2021 #8 oneshottt dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi. Artı 1 Eksi Çözüm
oneshottt dedi: Çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı sıkıntı varda. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi.
O oneshottt Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 211 17 Mart 2021 #9 Zino dedi: Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende sildim yükledim fakat oyun tam ekrandayken bende Alt Tab işlemiyor hala. Artı 0 Eksi
Zino dedi: Oyunu silip tekrar yüklediğimde düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende sildim yükledim fakat oyun tam ekrandayken bende Alt Tab işlemiyor hala.
A ajhi Hectopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 136 5 Aralık 2022 #10 çözebilen var mı aynı sorun bendede var Artı 0 Eksi