eraykzl Centipat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Birkaç aydır PUBG oynarken Alt Tab yapamıyorum. PC sıfırladım GameLoop'u sil yükle yaptım her şeyi yaptım GameLoop'tayken Alt Tab olmuyor.
Birkaç aydır PUBG oynarken Alt Tab yapamıyorum. PC sıfırladım GameLoop'u sil yükle yaptım her şeyi yaptım GameLoop'tayken Alt Tab olmuyor.
P PieMeistor Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Oyunu sil yükle düzelir. Artı -1 Eksi
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.506 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 PieMeistor dedi: Oyunu sil yükle düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamam, bilgisayarı formatlamış üstüne oyunu tekrar silip yüklemiş düzelmemişte sen şimdi dedin diye düzelecek. Artı 1 Eksi
PieMeistor dedi: Oyunu sil yükle düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamam, bilgisayarı formatlamış üstüne oyunu tekrar silip yüklemiş düzelmemişte sen şimdi dedin diye düzelecek.
KS KS eraykzl Centipat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 goktug.59 dedi: Tamam, bilgisayarı formatlamış üstüne oyunu tekrar silip yüklemiş düzelmemişte sen şimdi dedin diye düzelecek. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: Tamam, bilgisayarı formatlamış üstüne oyunu tekrar silip yüklemiş düzelmemişte sen şimdi dedin diye düzelecek. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim.