GameLoop tamamen nasıl silinir?

Daha fazla  
Arkadaşlar GameLoop da PUBG oynuyordum. Lakin artik silmem lazim. Gameloopa dair 1 tane dosya kalsin, sistemi yavaslatip performansimi dusursun istemiyorum. Kökten nasıl silebilirim? Ya da bildiginiz bir video varsa link alabilir miyim?

Arkadaşlar GameLoop da PUBG oynuyordum. Lakin artik silmem lazim. Gameloopa dair 1 tane dosya kalsin, sistemi yavaslatip performansimi dusursun istemiyorum. Kökten nasıl silebilirim? Ya da bildiginiz bir video varsa link alabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Total uninstall, Revo Uninstaller veya IObit uninstaller gibi uygulamalarla daha temiz kaldırabilirsin.

IOBIT ürünleri kullanılır mı yahu? Revo Uninstaller kullanabilir.
Neden kullanılmasın ki ben ikisini de kullandım ve bana kalırsa iobit daha iyi iş yapıyor (tabi ücretsiz sürümünde kısıtlamalar var ama iş görür)

Neden kullanılmasın ki ben ikisini de kullandım ve bana kalırsa iobit daha iyi iş yapıyor (tabi ücretsiz sürümünde kısıtlamalar var ama iş görür)

Revo Uninstaller kullanıyorum ve daha iyi bana göre.

Revo Uninstaller ile kalıntısız silebilirsin.

Alternatif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…