mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 GameLoop programında future fight oynuyorum. Oyun 120 MB, oyun içi indirme ise 2.5GB. Format atacağım ve internetim yavaş bu oyunu nasıl yedekleyip offline olarak tekrar GameLoop programının içindeki Android'e entegre edebilirim?
GameLoop programında future fight oynuyorum. Oyun 120 MB, oyun içi indirme ise 2.5GB. Format atacağım ve internetim yavaş bu oyunu nasıl yedekleyip offline olarak tekrar GameLoop programının içindeki Android'e entegre edebilirim?
İMP. Fatih Terim Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 OBB dosyaslarının yedegını alabılırsın.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 İMP. Fatih Terim dedi: OBB dosyaslarının yedegını alabılırsın. Genişletmek için tıkla... O kolay, mesele gameloop'un içinden o dosyayı windows'a aktarmak. Gameloopta böyle bir özellik yok malesef.
İMP. Fatih Terim dedi: OBB dosyaslarının yedegını alabılırsın. Genişletmek için tıkla... O kolay, mesele gameloop'un içinden o dosyayı windows'a aktarmak. Gameloopta böyle bir özellik yok malesef.