ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #11 Hayır virüssüz 2 yıldır kullanıyorum bir şey çıkmadı.
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #12 ozaylol dedi: Hayır virüssüz 2 yıldır kullanıyorum bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Virüslü. Zaten r ozaylol dedi: Hayır virüssüz 2 yıldır kullanıyorum bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten taradığımızda da sonucu görebilirsiniz.
ozaylol dedi: Hayır virüssüz 2 yıldır kullanıyorum bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Virüslü. Zaten r ozaylol dedi: Hayır virüssüz 2 yıldır kullanıyorum bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten taradığımızda da sonucu görebilirsiniz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Şubat 2023 #13 TheSubhan dedi: Virüslü. Zaten r Zaten taradığımızda da sonucu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkada çalışan çince şeyleri bahsediyorsanız virüs değil.
TheSubhan dedi: Virüslü. Zaten r Zaten taradığımızda da sonucu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkada çalışan çince şeyleri bahsediyorsanız virüs değil.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #14 Kendi sitesinden indirdiyseniz virüslü değil eğer olsaydı Valorant ve LoL'de de virüs olması gerekirdi onlarda Tencent altında çalışıyor.
Kendi sitesinden indirdiyseniz virüslü değil eğer olsaydı Valorant ve LoL'de de virüs olması gerekirdi onlarda Tencent altında çalışıyor.