W whitrex Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Merhaba. GameLoop üzerinden oyun oynayacaktım fakat virüs algıladı. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri image.png 103,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba. GameLoop üzerinden oyun oynayacaktım fakat virüs algıladı. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 whitrex dedi: Merhaba. GameLoop üzerinden oyun oynayacaktım fakat virüs algıladı. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüslü değil.
whitrex dedi: Merhaba. GameLoop üzerinden oyun oynayacaktım fakat virüs algıladı. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüslü değil.
W whitrex Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Silinen üye dedi: Virüslü değil. Genişletmek için tıkla... Virüs algılamasının sebebi nedir?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Ocak 2024 #4 Hayır değil. GameLoop virüslü demek bütün Riot Games oyunlarına virüs demekle eş değer. Hepsi aynı şirketten geliyor. whitrex dedi: Virüs algılamasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... False positivedir sıkıntı yok.
Hayır değil. GameLoop virüslü demek bütün Riot Games oyunlarına virüs demekle eş değer. Hepsi aynı şirketten geliyor. whitrex dedi: Virüs algılamasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... False positivedir sıkıntı yok.
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 False-positive olma ihtimali var. GameLoop'ta virüs yok.
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #6 260112 dedi: Hayır değil. GameLoop virüslü demek bütün Riot Games oyunlarına virüs demekle eş değer. Hepsi aynı şirketten geliyor. False positivedir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum ama riot games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (vanguard) yüklüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
260112 dedi: Hayır değil. GameLoop virüslü demek bütün Riot Games oyunlarına virüs demekle eş değer. Hepsi aynı şirketten geliyor. False positivedir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum ama riot games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (vanguard) yüklüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Ocak 2024 #7 SaltanatRe dedi: Şaka yapmıyorum ama Riot Games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (Vanguard) yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam katılıyorum(!).
SaltanatRe dedi: Şaka yapmıyorum ama Riot Games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (Vanguard) yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam katılıyorum(!).
Abdulsamet1111 Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #8 Hayır değil.
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #9 260112 dedi: Haklısınız hocam katılıyorum(!). Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
260112 dedi: Haklısınız hocam katılıyorum(!). Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #10 SaltanatRe dedi: Şaka yapmıyorum ama Riot Games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (Vanguard) yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sen iyi misin? Bu kadar Access istemese hileleri nasıl engelleyecek ne geçiyor kafandan? Riotun bu kadar iyi şekilde hileleri engellemesinin arkasında ne var sanıyorsun? Bu mantıkla git kaspersky'ı da sil eset'i de sil. Tavsiye: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SaltanatRe dedi: Şaka yapmıyorum ama Riot Games oyunları virüs. Anti cheat ayağına bilgisayarına 7/24 çalışan bir rootkit (Vanguard) yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Dostum sen iyi misin? Bu kadar Access istemese hileleri nasıl engelleyecek ne geçiyor kafandan? Riotun bu kadar iyi şekilde hileleri engellemesinin arkasında ne var sanıyorsun? Bu mantıkla git kaspersky'ı da sil eset'i de sil. Tavsiye: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et